Filialansvarig Säljare till Sverull

Filialansvarig Säljare till Sverull
05/25/2023 lmg

Om Sverull
Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekaniskt underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar, pumpar och elmotorer. Sverull erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Bolaget har filialer på 11 orter i Sverige med huvudkontor i Jönköping.
Sverull ägs av industrikoncernen Axel Johnson International. Som auktoriserad servicepartner till Xylem, Grundfos och Wilo och auktoriserad återförsäljare av SKFs produkter samt Value Provider till ABB kan bolaget erbjuda sina kunder relevanta utbildningar inom pump, motor, transmission och lager.

I rollen som Filialansvarig säljare:
Som Filialansvarig Säljare har du det övergripande ansvaret för filialen i Malmö. I rollen kommer du att arbeta kommersiellt med Sverulls befintliga & nya kunder i Malmö med omnejd, men också med ansvar att koordinera & arbetsleda filialens två servicetekniker. Den filialansvariga säljaren kommer fokuserat ta ansvar för bolagets stora kunder och utveckla dessa samarbeten ytterligare. Sverull har en ambition att filialen i Malmö ska växa genom att personen på denna befattning ansvarar för att utveckla filialens koncept som helhetsleverantör med projektledning, service och produkter mot sina kunder. Denna strategi ligger som grund för allt personen gör i det dagliga arbetet.

Om dig
För att lyckas i rollen som Filialansvarig Säljare har personen ett inre driv & trivs med många kontaktytor. I rollen agerar du som en ledare med hjärtat på rätt plats, men med affärsfokus och entreprenöriellt mindset. Rätt personen för rollen är bekväm med att ta beslut på daglig basis för att kunna leda filialen framåt. Vidare är rätt person strukturerad, noggrann och serviceminded. 
För att lyckas i rollen har du:
 • Erfarenhet av försäljning inom liknande bransch
• Tekniskt intresse & har förståelse för försäljning av lager, motorer, transmissioner, pumpar eller växlar.
• God datavana
• Svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse
 

Ansök här

Ansök här

Robert Lövgren

Recruitment Consultant

Robert@needo.se
+46707873156
Arbetsgivare
Sverull ElektroDynamo AB

Stad
Malmö

Antal tjänster
1

Referensnummer
326571