Needo tillgodoser alla era behov inom konsultinhyrning, interim och rekrytering. Genom många års erfarenhet har vi byggt upp ett brett nätverk av rekryterare och talanger, allt från lokal till global nivå.

Needo Talent, Needo Executive Search och Needo on-site är specialiserade på IT & Tech, Finance & Procurement, Commercial & Sales, HR & Operations, Engineering.

Extrajobb som Receptionist till NOBA Bank Group / Nordax

Är du student och vill jobba extra? Är du en person som älskar att leverera den bästa servicen och vill jobba i en bred och ansvarstagande roll som Receptionist? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig! Vi söker nu en Receptionist som vill jobba vid behov till NOBA Bank. 

Om NOBA Bank / Nordax Bank

Nordax är en svensk bank som sedan starten 2003 vuxit till att idag ha mer än 300 000 kunder på fyra olika marknader. Nordax Bank är ett bolag med snabba beslutsvägar och högt tempo som är på väg mot att bli Nordeuropas ledande specialistbank.

Nordax Bank ägs idag av Nordic Capital Fund VIII/IX och Sampo. Sedan januari 2019 är Svensk Hypotekspension ett helägt dotterbolag till Nordax Bank och 2021 förvärvade de även Bank Norwegian och heter gemensamt NOBA Bank group. 

På huvudkontoret i Stockholm verkar cirka 450 medarbetare som tillsammans arbetar med bankens ledstjärna och kärnkompetens – ansvarsfull kreditgivning. Det är Nordax framgångsfaktor, en källa till stolthet och en av de viktigaste beståndsdelarna i arbetet med att skapa Nordens ledande specialistbank. Grunden utgörs av motiverade och drivna medarbetare. Genom närvarande och coachande ledare skapar Nordax ett kreativt arbetsklimat där eget ansvar står i centrum, eftersom det är medarbetarna som gör Nordax.

Nordax tror på allas förmåga att växa, utvecklas och utmana sig själv, detta samtidigt som det ska vara kul på vägen.

Om tjänsten

Huvudsakliga uppgiften är att hålla receptionen öppen och bemannad samt att säkerställa att inga obehöriga tar sig in. Receptionen är öppen mellan 08:00 och 17:00, med lunchstängt vid 12.00-12.30. Under sommaren är det kortare öppettider.

Dina huvudsakliga uppgifter:

 • Ta emot och skriva in besökare enligt direktiv samt välkomna personal.
 • Se till att foajé och entré är trivsam och iordningställd.
 • Ansvara för att konferensrum och pentry i receptionsområdet ser fint och trivsamt ut samt att glas, muggar och övrigt finns på plats.
 • Se till att digitala verktyg är fungerande och står prydligt i konferensrummen samt att whitboard är avtorkade.  
 • Hjälpa till med beställningar av catering samt att duka fram och plocka bort.
 • Beställa transporter, taxi och bud mm.
 • Interna administrativa uppgifter så som tex boka konferenser, middagar, beställa inköp inför avtackningar och fika.
 • Kontakt med leverantörer och underentreprenörer
 • Påfyllning av kaffe och te i reception samt hantering av kaffemaskiner
 • Hantering av passeringskort och larm
 • Packa goodiebags till nyanställda samt kontrollera att detta fylls på/inte tar slut.
 • Beställning av förbrukningsmaterial som kaffe/te etc. i dialog med Floor Host.
 • Se över förfrågningar från IT om förändringar som ska utföras kopplat till receptionen

Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper!

Om dig

Som person är du prestigelös, kommunikativ och serviceinriktad, där känslan för service kommer naturligt för dig. Det krävs också att du har en bra samarbetsförmåga för att kunna stötta resterande del av teamet.
Du trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter, du har en förmåga att se vad som behövs göras och kan ta egna initiativ på kontoret. Du älskar att leverera den bästa servicen, är lyhörd och har ett sinne för detaljer.
Du behöver vara flexibel och vilja jobba vid behov, du kan bli tillfrågad kvällen innan eller på morgonen innan ditt arbetspass börjar. 
Svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.  

Vad Nordax Bank erbjuder dig

Hos Nordax Bank kommer du få vara en del av ett spännande och internationellt bolag! Du kommer bli del av en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda samt en atmosfär som är varm och inbjudande och där man lyssnar på varandra. Nordax Bank värnar om dess anställda och arbetsmiljön.

Detta är en perfekt tjänst för dig som exempelvis studerar och vill ha ett flexibelt extrajobb på sidan om studierna!

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov – bemanning tillsvidare. 
Placering: Nordax huvudkontor på Torsplan, Stockholm.
Lön: Enligt ö.k.

Finner du tjänsten som Receptionist hos NOBA/Nordax intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här