GRENKE är ett globalt finansbolag med närvaro i över 30 länder. Nu letar vi efter en kommunikativ och serviceinriktad säljare till teamet External Sales. Drivs du av kundkontakt och vill till ett bolag som sätter teamarbetet först? Då är det GRENKE du ska till!

Om företaget
Historien om GRENKE började redan 1978 som ett enmansföretag i Baden-Baden i Tyskland. Idag är man en multinationell koncern och finns i sammanlagt 33 länder. Etableringen i Sverige skedde 2004 och nu siktar man på att utöka säljorganisationen i Stockholm. GRENKE erbjuder flexibla och skräddar-sydda finansieringslösningar -, inte bara inom IT och kontorsutrustning, utan också inom flera andra områden.

Din roll som External Sales Manager 
Som External Sales Manager hos GRENKE är din uppgift att utmana kunderna, få dem att tänka nytt och annorlunda och få dem att förstå affärsnyttan och mervärdet med att använda finansiering. Du förväntas också vara engagerad och delaktig både i din och säljteamets utveckling. Rollen har många olika kontaktytor internt såväl som externt. Rapportering sker till Head of Sales.

Arbetsuppgifter:

  • Driva försäljning till företagskunder genom prospektering och nykundsbearbetning.
  • Bredda och vidareutveckla samarbetet med befintliga kunder.
  • Ansvara för att upprätthålla och vårda långsiktiga kundrelationer.
  • Identifiera nya affärsmöjligheter och marknader för att expandera kundbasen.
  • Ge professionell rådgivning och presentera fördelarna med finansieringslösningar för kunder.
  • Bygga starka och förtroendefulla relationer med kunder genom utmärkt kundservice.

Kvalifikationer och egenskaper: 
För att lyckas i rollen har du ett nyfiket och proaktivt arbetssätt. Som person är du drivande, förtroendeingivande och motiveras av komplex relationsbyggande försäljning. Din roll kommer innebära ett stort eget ansvar där du själv står för stora delar av din planering. Från tidigare arbetslivserfarenhet har du tillgodogjort dig erfarenhet och förståelse för finansiering. Då mycket av arbete sker ute hos kund så är B-körkort ett krav.
Hos GRENKE handlar det mesta om samarbete, vilket gör sig till känna i arbetskulturen men också i de gruppbaserade bonusar som ingår i ersättningsmodellen.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm, Kista
Lön: Fast + provision 

Låter tjänsten som External Sales Manager till Grenke i Stockholm som något för dig? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig! 

Ansök här