Executive Search Associate till Needo Executive

Executive Search Associate till Needo Executive
11/25/2022
Vi är ett nischat bolag inom headhunting och Talent Acquisition som tillgodoser samtliga behov inom rekrytering, interim och konsultuthyrning. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

För att vara en heltäckande leverantör inom People Management har vi etablerat fyra affärsområden; Needo Talent, Needo Interim, Needo Executive och Needo On-site.

Vi arbetar med några av Europas starkaste varumärken, allt ifrån stora internationella koncerner till nyetablerade e-handelsbolag och Scale-Ups!
Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag och vårt mål är att alltid överträffa kunders, konsulters och kandidaters förväntningar.

Needo söker nu en affärsdriven Executive Search Associate! Vårt affärsområde Needo X arbetar med headhunting av förändringsledare till spännande tillväxtbolag. För oss handlar det om att kartlägga, identifiera och rekrytera rätt kompetens till rätt bolagsfas. Vi söker nu dig som har ett stort affärsintresse, är social, serviceminded och som har en inre nyfikenhet för att utvecklas och bredda dina kunskapsområden.

Om rollen
I denna roll kommer du att arbeta nära seniora rekryterare där du stöttar och ansvarar för analys av bolag, kartläggning av rätt kompetens och uppsökande rekrytering.  Du kommer vara en viktig del av Needo X där vi tillsammans har tillsatt många spännande tjänster till några av Sveriges mest uppmärksammade tillväxtbolag. Nu söker vi efter dig som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla vårt affärsområde, ta det till nästa nivå samt bidra till att Needo X fortsätter vara det självklara valet inom Executive Search.

Du kommer bland annat arbeta med att:

 • Analysera bolag
 • Kartlägga kompetenser
 • Identifiera nyckelkandidater
 • Koordinering av fullständiga rekryteringsprocesser
 • Delta i både kund- och kandidatmöten
 • Boka in kandidater för vidarekontakt med ansvarig rekryterare

Vi ser gärna att du:

 • Har ett gediget affärsintresse och en stor nyfikenhet att vilja lära dig mer
 • Är social, serviceminded, strukturerad och har en god förmåga att koordinera processer
 • Har arbetat inom search och/eller rekrytering/TA
 • Har en akademisk utbildning inom ekonomi
   

Vi kommer även lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Vad erbjuder vi?
Vi som arbetar på Needo är affärsdrivna, ambitiösa, inkluderande och genuina teamplayers som alltid stöttar och peppar varandra! Vi arbetar mot högt uppsatta mål och för oss är det viktigt att ha väldigt roligt på vägen! Du kommer bli en del av ett riktigt härligt och sammansvetsat gäng som kommer vara måna om att du ska trivas hos oss och stötta dig för att du ska nå dina mål!
Att ha kul och skapa en god gemenskap tillsammans är något vi värdesätter högt och har bland annat en kommitté som anordnar AW:s, friskvårdsaktiviteter, kickoffer och diverse event löpande. Förutom detta åker vi på en konferens varje år och erbjuder goda förmåner för våra anställda.

På Needo kommer det även finnas goda karriärmöjligheter för rätt person. Vi ser därför gärna att du ser dig själv långsiktigt inom branschen.

Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan omgående, urval och intervjuer sker löpande.

Övrig information
Start: Enl. ök.
Plats: Östermalm, Stockholm
Lön: Fast + Provision
 

Ansök här

Ansök här

Jennie Fernander

Partner & People and Performance Manager

jennie@needo.se
+46705166802