Duseborg AB är ett familjeägt fastighetsbolag med rötterna i Linköping. De är erfarna, lyhörda och kreativa där hyresgästens verksamhet sätts i fokus.

Är du en erfaren ekonom med ett öga för detalj och mänskliga relationer? Vill du arbeta i ett tryggt, familjeägt företag med en snabbväxande fastighetsportfölj? Då är det här rollen för dig!

Om Duseborg
Duseborg är ett familjeägt investerings- och fastighetsbolag där personlig service och långsiktiga relationer står i fokus. Bolaget kombinerar gedigen branscherfarenhet med en tydlig och framåtlutad investeringsstrategi för att kontinuerligt driva tillväxt. Bolaget strävar efter att skapa en stabil och lönsam verksamhet som gynnar både hyresgäster och fastighetsägare.

Duseborg har sina rötter i Linköping och leds idag av andra generationens familjemedlemmar, med grundaren kvar i styrelsen. Professionalism och kvalité med en varm familjär kultur är något som definierar bolagets kultur och värdegrund.

Om tjänsten som Ekonomichef
I rollen som Ekonomichef på Duseborg kommer du att ansvara för hela den ekonomiska administrationen. Detta kommer att inkludera löpande bokföring, budgetering, bokslut och finansiell rapportering. Du kommer vara det ekonomiska navet i verksamheten och driva ad hoc projekt för att hela tiden bidra till att utveckla bolaget.

Duseborg har en rad dotterbolag och denna person kommer ansvara för internfakturering mellan bolagen samt förberedande arbete vid förvärv och försäljningar av dotterbolag. Du kommer även att ge ekonomiskt stöd och rådgivning till ledningen för att bidra till Duseborgs långsiktiga lönsamhet och tillväxt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Fakturering, bokföring samt månads- och årsbokslut
 • Budgetering, prognostisering och rapportering till interna stakeholders
 • Löner, skatt och deklarationer
 • Ekonomiskt stöd till verksamheten t.ex. avtal och försäkringar
 • Upprätthålla och utveckla relevanta system och rutiner
 • Kontakter med externa parter såsom hyresgäster samt leverantörer

Om dig
För att trivas i rollen som Ekonomichef tror vi att du är strukturerad och motiveras av att ta ett brett ansvar, vilket gör dig till en pålitlig och effektiv medarbetare. Du värnar om långsiktiga relationer och arbetar noggrant för att säkerställa att varje detalj är korrekt.

Du trivs också i en miljö där kultur och värdegrund ligger till grund för allt man gör. En genomgående hög kvalitét genomsyrar allt du gör och du har en prestigelös inställning.

Viktigt för tjänsten är:

 • Relevant utbildning inom ekonomi alternativt redovisning
 • Mångårig erfarenhet av att driva redovisningsarbete från ax till limpa
 • Stark kompetens inom Office-paketet, särskilt Excel
 • Stark kunskap inom affärs- och ekonomisystem
 • Meriterande med erfarenhet av ett mindre tillväxtbolag
 • Meriterande med erfarenhet från fastighetsbranschen

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm

Finner du tjänsten som Ekonomichef hos Duseborg intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här