Ekonomiassistent till Raksystems

Ekonomiassistent till Raksystems
11/24/2022 lmg
Needo tillgodoser alla era behov inom konsultinhyrning, interim och rekrytering. Genom många års erfarenhet har vi byggt upp ett brett nätverk av rekryterare och talanger, allt från lokal till global nivå.

Needo Talent, Needo Executive Search och Needo on-site är specialiserade på IT & Tech, Finance & Procurement, Commercial & Sales, HR & Operations, Engineering.

Är du i början av din karriär och vill hamna på ett bolag med högt i tak där du får chans att ta mycket eget ansvar och utvecklas inom ekonomi? Då är rollen rätt för dig! Raksystems söker nu ytterligare en medarbetare till deras ekonomifunktion där du kommer arbeta i ett härligt team som ser mycket fram emot att få dig på plats!

Om Raksystems AB
Raksystems AB erbjuder företag strategiska och systematiska experttjänster för bygg- och fastighetsbranschen inom affärsområdena fukt, energi och miljö. De jobbar heltäckande inom faserna projektering, produktion och förvaltning och kunderna är allt ifrån entreprenörer, projektledarföretag till byggherrar och fastighetsägare. Genom deras helhetsgrepp hjälper de sina kunder till bättre ekonomi, fler synergier och optimala lösningar i sina kunders bygg-och fastighetsprojekt. Idag har Raksystems AB runt 110 medarbetare och fortsätter växa med kontor i Malmö, Göteborg, Uppsala och Stockholm.

Din roll som Ekonomiassistent
Som Ekonomiassistent på Raksystems AB ansvarar du primärt för företagets kundreskontra samt viss leverantörsreskontra. Det är ditt ansvar att bistå Ekonomiansvarig med rätt underlag för vidare rapportering uppåt i koncernen. Din roll innefattar:

  • Kundreskontra
  • Registrering av inbetalningar
  • Fakturering och tidrapportering
  • Påminnelse och inkassohantering
  • Scanning, registrering samt kontering av leverantörsfakturor
  • Registrera utbetalningar
  • Vid behov praktiska frågor som rör medarbetare

Utöver detta tillkommer arbetsuppgifter inom administration så som att stötta och förbereda inför interna utbildningar, konferenser och andra sociala sammankomster. Du är också den som har ett övergripande ansvar för kontoret, bud och mindre inköp. Vid behov agerar du även som systemstöd för affärssystemet.

Dina kvalifikationer

  • Universitetsutbildning inom ekonomi, redovisning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande är erfarenhet inom ekonomi eller annat administrativt arbete

I rollen som Ekonomiassistent krävs det att du är noggrann och gillar ordning och reda, du tar i där det behövs och har lätt för att samarbeta i team men samtidigt vara kravställare. Du är flexibel, social och orädd som person och gillar en varierad arbetsdag.

Vad Raksystems AB erbjuder dig
Rollen som Ekonomiassistent är ett bra första steg för dig som nyligen har gått ut din universitetsutbildning eller tar examen vid årsskiftet och söker en bred roll inom ekonomi. Raksystems AB erbjuder dig en arbetsmiljö med högt i tak och god stämning. Ett glatt gäng som tycker det är lika viktigt att arbeta för kundens bästa och att alltid ge bästa service som att ha roligt tillsammans på arbetsplatsen. De sitter i fräscha lokaler i Hammarby Sjöstad med flera bra lunchrestauranger i närheten.
Här blir du en del av Nordens ledande aktör inom välmående fastigheter, miljö och människor. Deras mål är att vara bäst i Norden – varje dag!

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse, runt årsskiftet
Omfattning: Heltid, konsult via oss på Needo 6 månader med stor möjlighet till förlängning
Plats: Stockholm, Hammarby Sjöstad
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Ekonomiassistent till Raksystems AB intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här

Ansök här

Pernilla Nilsson

Recruitment Consultant

pernilla@needo.se
+46790651953