Egendomsskadereglerare till Protector Försäkring

Egendomsskadereglerare till Protector Försäkring
05/25/2023 lmg

Om Protector Försäkring
Protector är ett skandinaviskt försäkringsbolag noterat på Oslobörsen. Företaget grundades i Norge 2004 och har sedan dess haft en snabb och lönsam tillväxt. Protector erbjuder försäkringar till företag och offentliga verksamheter och distribuerar sina produkter genom utvalda försäkringsmäklare. Under 18 års tid har företaget vuxit snabbt och verksamheten omfattar idag närmare 500 anställda; i Norge, Sverige, UK, Danmark och Finland.
Protector kännetecknas av en stark företagskultur som grundar sig på värderingarna trovärdig, innovativ, modig och engagerad. Vi lever och andas våra kärnvärden i en aktiv och inspirerande miljö.

Om tjänsten
I rollen som skadereglerare Egendom kommer du självständigt bedöma egendomsskador och byggskador samt, utifrån Protectors försäkringsvillkor, säkerställa korrekt ersättning till företag- och fastighetskunder. Du kommer att driva flera ärenden samtidigt från start till slut och du ingår i ett team bestående av 5 skadereglerare och 3 byggspecialister som tillsammans strävar efter att vara Sveriges bästa skaderegleringsteam. Vi söker dig som drivs av en stark vilja att lyckas tillsammans med ditt team, tycker om att jobba mot mål och tilltalas av en prestationskultur.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Skadereglering samt hantering av egendomsskador och byggskador
  • Ansvar och ägandeskap för att, tillsammans med specialister nödvändiga för ärendet, proaktivt driva skadeärenden från start till slut

Om dig
För att lyckas bäst i rollen tror vi att du kommer från en liknande roll och har minst ett par års erfarenhet från egendomsskador och byggskador inom företagsförsäkring. Du är van vid att självständigt driva dina processer framåt samt fatta egna beslut.

Vidare tror vi att du är prestigelös, nyfiken, passionerad för skadereglering, ansvarstagande samt att du trivs i en prestationskultur. Du är en sann lagspelare som drivs av att tillsammans med ditt team arbeta mot högt uppsatta mål.

Krav:

  • Minst 2 års erfarenhet från skadereglering och hantering av egendomsskador samt byggskador inom företagsförsäkring
  • God kunskap av bygg
  • Reglerat och hanterat frekvensskador
  • Erfarenhet att proaktivt driva och äga ärenden från start till slut
  • Förhandlingstekniska kunskaper

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av MEPS
  • Specialistkunskap inom relevant område, såsom entreprenad eller Ingenjörsutbildning

Vad Protector erbjuder
 
Du kommer ges möjlighet att arbeta i en stark företagskultur där du har alla möjligheter till att driva din utveckling på bolaget. Du kommer få arbeta i vackra kontorslokaler i centrala Stockholm och ha tillgång till gym.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm
Lön: Enligt ök.

Finner du tjänsten som Egendomsskadereglerare hos Protector Försäkring intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
 

Ansök här

Ansök här

Felicia Oor

SA

Felicia.o@needo.se
Arbetsgivare
Protector Försäkring Sverige, Fil av Protector Forsikring ASa Norge

Stad
Stockholm

Antal tjänster
1

Referensnummer
330648