Har du en bakgrund inom teknisk försäljning mot processindustrin? Är du kundfokuserad och har en fallenhet för att bygga och utveckla långsiktiga relationer? Då är rollen som Teknisk Säljare på Densiq något för dig!

Om Densiq
Bolaget grundades 1918 av en grupp ingenjörer inom varvsindustrin som Specialmaskiner AB vilket sedermera blev Specma Seals. Företaget har under åren utvecklats från att vara en lokal leverantör av tätningslösningar till en ledande nordisk partner inom tätningsteknik och verkar sedan 2017 under namnet Densiq. Denna utveckling har skett såväl organiskt som via förvärv. Under de senaste åren har bland annat verksamheter i Norge och Finland förvärvats vilket stärkt positionen som ledande leverantör av tätningslösningar ur ett nordiskt perspektiv.

Om tjänsten som Teknisk Säljare
Som Teknisk Säljare på Densiq kommer du in i en expansiv fas där nu ett distrikt ska bli två. I rollen kommer du ansvara för en del av region mitt som sträcker sig mellan Stockholm och Umeå (kan anpassas i viss mån beroende på placering). Ditt uppdrag kommer vara att driva och utveckla relationen med nya och befintliga kunder genom proaktivt arbete med Densiq’s tjänster och produktportfölj. Målet är att stärka Densiq’s affärer och utöka andelarna på marknaden. För att du ska kunna fokusera på kunderna, stöttar kollegor dig med de administrativa arbetsuppgifterna, till exempel samarbetar du med Offertingenjörer och Produktansvariga som hjälper dig att skräddarsy kunderbjudanden.

I tjänsten kommer du att utgå från ditt hemmakontor och förväntas spendera större delen av arbetstiden ute hos kund. Du arbetar med frihet under ansvar och planerar i dialog med kund hur dina kommande arbetsveckor ska se ut. Vid längre kundbesök förekommer övernattningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Driva och utveckla relation och affär med nya så väl som befintliga kunder.
• Informera och säkerställa att Densiq’s kunder känner till verksamhetens utbud av
tjänster och produkter.
• Arbeta nära Affärsutvecklare, Produktspecialister, Offertingenjörer och Servicepartners
för att stärka Densiq’s affärer och position på marknaden.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk försäljning inom processindustrin och som vill fortsätta utvecklas i ett tryggt bolag i en expansiv fas. För att lyckas i tjänsten behöver du ha möjlighet att arbeta hemifrån, inneha B-körkort och behärska svenska och engelska
flytande i tal och skrift. Har du även produktkunskap inom tätningslösningar sedan tidigare är det meriterande.

Vidare söker vi dig som uppskattar att arbeta med frihet under ansvar, som är driven och uppskattar ett högre arbetstempo. För att trivas i rollen ser vi också att du är strukturerad och fallenhet för att bygga och förvalta goda relationer. Med din ödmjuka och nyfikna framtoning, tar du vara på ditt interna nätverk på Densiq för att säkerställa kvalitet och leverans till kund, men också för att ta ägandeskap för din egen kompetensutveckling.

Viktigt för tjänsten är:
• Arbetslivserfarenhet av teknisk försäljning inom processindustrin.
• Att du är driven, relationsskapande, strukturerad och ödmjuk.
• B-körkort och flytande språkkunskaper i svenska och engelska.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Placering: Hemmakontor, flexibelt mellan Stockholm och Umeå.
Lön: Fast lön + Bonus, Tjänstebil.

Låter rollen som Teknisk Säljare intressant? Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.
 

Ansök här