Driven Servicetekniker till Cargotecs kund Moelven i Karlskoga!

Driven Servicetekniker till Cargotecs kund Moelven i Karlskoga!
12/08/2022

Har du ett intresse för mekanik och teknik? Har du några års erfarenhet av tjänster som exempelvis Mekaniker eller Servicetekniker och vill prova något nytt? Då kan tjänsten som Servicetekniker på Cargotec hos deras kund Moelven utan för Karlskoga vara något för dig!

Tjänsten som Servicetekniker:
Som Servicetekniker på Cargotec kommer du arbeta med planerat och felavhjälpande underhåll av främst TW Logstackers men också en och annan truck. Arbetet bedrivs i deras serviceverkstad på Moelvens sågverk, Valåsen strax utanför Karlskoga, ett av världens mest högteknologiska sågverk. Hög tillgänglighet på maskinerna är A och O för Moelven. Som Cargotecs servicetekniker på plats blir du därför en nyckelperson i att se till att funktion och tillgänglighet på maskinerna alltid är på topp. Det kommer vara du i din roll som Servicetekniker som ansvarar för Cargotecs serviceverkstad på plats i Valåsen, men det kommer också finnas stöttning och möjlighet till samarbete med andra av Cargotecs Servicetekniker runt om i Värmland.  Du kommer arbeta därför främst arbeta självständigt och planera arbetet med underhåll och service så att tillgängligheten på maskinerna motsvarar sågverkets behov.

Då Moelven är en ny samarbetspartner för Cargotec kommer du också vara med i uppbyggnaden av deras verkstad på sågverket samt vara Cargotecs ansikte utåt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

  • Planera och utföra service och underhåll på maskinerna i Valåsen. 
  • Felsökning vid akut felavhjälpning. 
  • Ha kunddialog och vara Cargotecs ansikte utåt. 

Om dig:
Som Cargotecs Servicetekniker på plats kommer du att ha daglig kontakt och dialog med Moelvens representanter vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga. Att trivas med att arbeta självständigt är nödvändigt för den här rollen. Arbetets natur gör också att du tycker om att ta ansvar, vara noggrann och samtidigt gilla ett ganska högt arbetstempo. Du har förmodligen några års erfarenhet från liknande arbetssituationer och därför är du bekväm i att hantera ibland snabba förändringar i arbetsvardagen.

För att lyckas i rollen som Servicetekniker bör du ha god mekanisk kunskap inom större maskiner så som lastbilar, skogsmaskiner och entreprenadmaskiner osv. Att ha arbetat några med både akut och planerat underhåll som inkluderat felsökning manuellt och med hjälp av el är också något som ses nödvändigt för tjänsten. Du bör också ha grundläggande kunskap inom fordonsel och hydraulik. Rollen innebär mycket kontakt med maskinförarna och andra parter på Moelven, därför ses andra typer av kundnära roller som meriterande.

Viktigt för tjänsten är:

  • Erfarenhet av akut och planerat underhåll av större maskiner så som lastbilar, skogsmaskiner eller entreprenadmaskiner osv, inklusive felsökning.
  • Grundläggande kunskap inom hydraulik och fordonsel.
  • B-körkort.
  • Svenska och engelska.

Meriterande för tjänsten är:

  • Erfarenhet av kundnära roller.
  • Erfarenhet av att arbeta med service och underhåll av truckar.
  • Truckkort.

Övrigt: 
Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse. 
Start: Så snart som möjligt, absolut senast första april 2023.
Omfattning: Heltid. 
Plats: Moelvens Sågverk, Karlskoga. 

Låter tjänsten som Servicetekniker till Cargotec i Karlskoga som något för dig? Tveka inte att söka redan nu då urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas. Vi på Needo ser fram emot att höra ifrån dig!
 

Ansök här

Ansök här

Josefin Ekström

Search Associate

Josefin@needo.se
+46739399513