Driven Projektledare till MAX/AGV!

Driven Projektledare till MAX/AGV!
05/25/2023 lmg

Har du erfarenhet av att leda och driva projekt? Är du strukturerad och uppskattar frihet under ansvar? Vill du ansvara för leveransen av marknadens modernaste automationslösningar för mobila robotar? Då kan tjänsten som Projektledare hos MAX/AGV vara rollen för dig!

Om företaget
MAX/AGV designar, utvecklar, levererar och ger support till marknadens modernaste förarlösa/operatörslösa automationslösningar med mobila robotar till framsynta producerade och distribuerande företag. MAX/AGV erbjuder integrerade system och tjänster – från rådgivning och design till implementering, igångkörning och kontinuerlig kundservice. Bakom företagets succé finns egenutvecklade hård-och mjukvaruprodukter, såsom automatiska transport-och lagersystem, som används av kunder i hela världen i de flesta branscher.

De är i europeisk toppklass, med en stark bas i Skandinavien och med många kunder ute i Europa, Nordamerika och Asien. Typiska kunder är Nestlé, Volvo, Sandvik, AstraZeneca, Arla, Heinz, Tempur, vW, Jaguar, Pfixzer och DHL.

Idag arbetar cirka sextio personer inom verksamheten med varierande senioritet och kunskap i branschen.

Om tjänsten Projektledare
I rollen som Projektledare på MAX/AGV kommer du att ansvara för att driva projekt inom autonoma mobila robotsystem, både nationellt och internationellt. Du kommer att arbeta med ett flertal projekt parallellt vars tidsram kan variera mellan sex månader upp till ett år. I rollen säkerställer du att samtliga projektdeltagare har förutsättningar att leverera genom att koordinera och följa upp projektens faser. För att lyckas med detta kommer du samverka tätt med interna medarbetare, kunder och leverantörer för att följa upp resurs- och materialplanering, kvalitet, leverans och tidsplan.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Driva och koordinera Soft Designs projekt från ax till limpa.
• Säkerställa en kvalitativ leverans i linje med projektens tid-, budget-, och kvalitetsmål.
• Agera länken mellan interna funktioner samt kunder och leverantörer.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av koordinerade roller, gärna som projektledare. Har du även en eftergymnasial utbildning inom projektledning och/eller industriell ekonomi är detta meriterande. För att lyckas i tjänsten behöver du ha en god teknisk förståelse och intresse, erfarenhet inom mekanik, elektronik och/eller programmering är därmed ett stort plus. Då det kan förekomma resor i tjänsten är B-körkort ett krav samt flytande språkkunskaper i svenska och engelska.

Vidare söker vi dig som visar på ett stort engagemang och driv för ditt uppdrag som Projektledare. Du besitter en god kommunikativ förmåga och värderar ett gott samarbete. Det är naturligt för dig att agera länk mellan olika funktioner och du ser positivt på utmaningar där du får skapa struktur och agera lösningsorienterat.

Viktigt för tjänsten är:

• Erfarenhet av att driva och leda projekt.
• Att du är initiativtagande och har ett strukturerat arbetssätt.
• Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
• B-körkort.

Vad MAX/AGV erbjuder dig
MAX/AGV erbjuder en variationsrik tjänst där du får möjlighet att arbeta efter frihet under ansvar. Du kommer att bli en del av en god arbetskultur och få tillgång till ett eget arbetsrum. Du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor som gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter.

Övrigt
Omfattning: Heltid 
Placering: Mölndal
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Projektledare till MAX/AGV intressant? Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här

Ansök här

Frida Bengtsson

Search Associate

frida@needo.se
+46703695507
Arbetsgivare
MAX/AGV

Stad
Mölndal

Antal tjänster
1

Referensnummer
328047