Driven Materialplanerare till företag inom fordonsindustrin!

Driven Materialplanerare till företag inom fordonsindustrin!
01/16/2023
Needo tillgodoser alla era behov inom konsultinhyrning, interim och rekrytering. Genom många års erfarenhet har vi byggt upp ett brett nätverk av rekryterare och talanger, allt från lokal till global nivå.

Needo Talent, Needo Executive Search och Needo on-site är specialiserade på IT & Tech, Finance & Procurement, Commercial & Sales, HR & Operations, Engineering.

Har du en bakgrund inom logistik och koordinering? Trivs du bra med att ha många kontaktytor och motiveras av att hitta lösningar på problem? Tycker du om när den ena dagen inte är den andra lik? Om ja, ska du ta vara på möjligheten att söka tjänsten som Materialplanerare!

Om företaget
Företaget är en välkänd lastvagnstillverkare och organisationen du kommer tillhöra ansvarar för att säkerställa att leveranserna av reservdelar sker så effektivt som möjligt och att samarbetena med åkerierna fungerar.

Om tjänsten
Som Materialplanerare är din främsta uppgift leverantörshantering och att säkerställa att samarbetet fungerar. Du kommer att ha globalt ansvar för en portfölj av leverantörer till de företagets centrala lager. Du ser till att upprätthålla goda relationer med leverantörerna för uppföljning, säkerställning av leveransprestanda och utveckling av samarbeten. Kunderna är främst åkerier. Vidare kommer du att följa upp lagerstatistik för att säkerställa tillgänglighet av delar och vid behov se till att ytterligare beställningar görs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leverantörsutveckling
  • Säkerställa tillgänglighet av delar på centrallager
  • Säkerställa leverantörens leveransprestanda
  • Återställning av restorder
  • Upptrappning av leverantörer
  • Ansvara för att utföra och aktivt delta i att förbättra materialplaneringsprocessen för Volvo Lastvagnar, Renault Lastbilar, Volvo Bussar, Volvo Penta och Volvo Byggutrustning.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik, spedition eller supply chain, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som exempelvis materialplanerare, logistikkoordinator eller dispatcher. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har en god förståelse för logistik- och leveransprocesser och har minst ett års erfarenhet från branschen. Har du även tidigare erfarenhet av Qlikview, Power BI Python och SQL är detta mycket meriterande. För att vara aktuell för tjänsten behöver du behärska svenska och engelska flytande.

Du är kommunikativ då tjänsten innefattar dialog med flera intressenter både internt och externt då. Vidare är du prestigelös då arbetet sker både i grupp och självständigt. Arbetet sker både i grupp och självständigt och trivs väl med att arbeta i team likväl som självständigt.

Övrigt
Anställningsform: Långsiktigt konsultuppdrag
Placering: Göteborg
Lön: Genomsnittlig månadslön.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Ansök här

Josefin Ekström

Search Associate

Josefin@needo.se
+46739399513