Driven Konstruktör till Undeko i Göteborg!

Driven Konstruktör till Undeko i Göteborg!
11/27/2023

Är du utbildad ingenjör med stort driv som vill vara med på en spännande resa? Har du erfarenhet inom konstruktion och trivs väl med varierande arbetsdagar där du får arbeta med frihet under ansvar? Är du en kreativ person som uppskattar problemlösning? Då kan rollen som Konstruktör på Undeko vara rollen för dig!

Om Undeko
På Undeko är vi stolta över vår långa erfarenhet och kompetens inom marina, miljö och VA-projekt. Vi är en organisation som älskar utmaningar och brinner för att lösa komplicerade tekniska problem. Vår kombination av teknisk kompetens och praktisk erfarenhet gör oss unika och ger oss förmågan att hjälpa våra kunder från start till mål.

Om tjänsten som Konstruktör
I rollen som Konstruktör blir du del av ett entreprenörsdrivet bolag med bred teknisk kunskap. Du kommer arbeta med konstruktion i projektform där projekten är nischade inom infrastruktur och miljö med kunder inom bland annat hamn, processindustri, infrastruktur och fiskenäring.

Projekten du deltar i är av olika karaktär och omfattning och kan röra sig om utbyggnad eller upprustning av en hamnanläggning som kan inkludera konstruktion av själva kajen, muddring av botten, konstruktion av sop-och vattenhantering, brandskydd, belysning och anpassningar för exempelvis farligt avfall. Undeko är experter inom sitt område och erbjuder en helhetslösning vilket innebär att dina arbetsdagar är varierande där du både behöver inneha ett helikopterperspektiv samtidigt som du värnar om detaljer. Du kommer att delta i projekt som primärt har sin utgångspunkt i Sverige men även i Europa vilket gör att det ibland innebär vissa resdagar.

Vidare kommer du att vara en nyckelspelare som deltar från uppstart av projekt till att projektet levereras och driftsätts där tyngden i ditt arbete kommer vara att komma med lösningar och konstruera efter kundens behov. Du kommer att konstruera i Auto-cad och genom ett tätt samarbete med dina kollegor säkerställa kvaliteten kopplat till kundens projekt.

Bolaget är ett entreprenörsdrivet bolag som idag består av ett team på sju personer med bred teknisk kompetens. Teamet präglas av samarbete och drivna individer som förstår vikten av att arbeta flexibelt och dela med sig av sina kunskaper.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Konstruera tekniska lösningar från ax till limpa med tyngdpunkt i beräkningar.
• Bidra med förslag och lösningar utifrån kundens behov och omvandla dessa i ritningar och konstruktion.
• I samarbete med kollegor följa upp kundens input och säkerställa kvalitet genom projekten.
• Dokumentera arbetet genom program-och systemhandlingar.

Om dig
För att lyckas i rollen som Konstruktör har du sannolikt en civilingenjörsutbildning inom konstruktionsteknik från högskola/universitet alternativt annan utbildning som kan bedömas likvärdig. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av att konstruera, med fördel inom tyngre anläggning eller fått konstruktionsgrunder under studietiden där du med fördel arbetat i Auto-Cad. Du talar svenska och engelska obehindrat och innehar körkort.

Vidare söker vi dig som är driven och prestigelös person som trivs väl i en varierande vardag med en bredd av arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är en person som har lätt för att se lösningar där din analytiska ådra gör att du uppskattar tekniska utmaningar. Du kommer ha en central roll i bolaget där du på daglig basis samarbetar med både interna och externa parter och det är därför viktigt att du är en kommunikativ lagspelare.

Viktigt för tjänsten är:

• Civilingenjörsutbildning inom konstruktionsteknik alternativt utbildning som kan bedömas likvärdig.
• Tidigare arbetat med beräkningar och ett sinne samt intresse för siffror.
• Tidigare erfarenhet/kunskap samt ett intresse för konstruktionsarbete, fördel Auto-CAD.
• Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
• B-körkort.
• Möjlighet att resa i tjänst ett par gånger i månaden.

Undekos erbjudande
I rollen som Konstruktör blir du del av ett bolag med hög entreprenörsanda och med både bred teknisk kunskap och specialistkunskaper inom bolagets område. Du kommer arbeta med frihet under ansvar där du själv styr dina arbetstider i kombination med ett gott samarbete med dina kollegor i teamet.

Övrigt
Omfattning: Heltid.
Placering: Göteborg.
Start: Enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Konstruktör intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här

Ansök här

Frida Bengtsson

Search Associate

frida@needo.se
+46703695507
Arbetsgivare
UNDEKO AB

Stad
Sävedalen

Antal tjänster
1

Referensnummer
336748