Driven Field Sales Engineer till OmniProcess!

Driven Field Sales Engineer till OmniProcess!
05/25/2023 lmg

Har du en teknisk bakgrund och vill utvecklas vidare inom försäljning? Är du en fena på att bygga och förvalta goda relationer? Drivs du av nöjda och återkommande kunder? Då kan tjänsten som Field Sales Engineer till OmniProcess vara något för dig! 

Om OmniProcess
OmniProcess är ett innovativt och nytänkande distributörsbolag och är en agentur åt cirka 28 leverantörer som fokuserar på processindustrin, det vill säga; papper och massa, petrokemi, kraftvärmeverk och livsmedelsindustrin. OmniProcess är verksamma inom hela Sverige och försäljningen är uppdelad i region syd, väst, öst, mitt och norr. De omsätter cirka 100 miljoner och ingår i Addtech gruppen.

Om tjänsten som Field Sales Engineer 
Som Field Sales Engineer på OmniProcess arbetar du utifrån frihet under ansvar. Du kommer att säkerställa utveckling av befintliga konton samt fokusera på nykundsbearbetning inom region norr. Större delen av din arbetstid spenderar du ute hos kund, detta för att skapa en förståelse för kundens specifika behov och för att kunna presentera den bästa lösningen. Vidare kommer du att arbeta tätt med både Produktchefer och Servicetekniker, allt för att du ska lyckas förbereda, driva och utveckla affärer på ett professionellt sätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Planera och genomföra besök hos nya och befintliga kunder.
  • Utföra behovsanalyser och förse OmniProcess kunder med de bästa lösningarna.
  • Förbereda, driva och utveckla affärer.

Om dig 
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund och som vill utmanas vidare inom försäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hela försäljningsprocessen, från prospektering till genomförd affär, fördelaktigt inom processindustrin. Vidare ser vi att du har dokumentationsvana och har lätt för att orientera dig i olika system.

Som person söker vi dig som har en trygg framtoning och som är mån om att bygga förtroendegivande relationer. För att lyckas i tjänsten behöver du därmed vara lyhörd och stimuleras av att presentera den bästa lösningen för OmniProcess kunder. Då långa säljcyklar kan förekomma värdesätter vi din uthållighet och ser också att du är resultatinriktad och motiveras av att driva affärer i hamn.

Viktigt för tjänsten är:

  • Att du har en teknisk bakgrund och/eller intresse.
  • Att du har erfarenhet av försäljning och vill stärka din profil på marknaden.
  • Att du är en förtroendeingivande relationsskapare som motiveras av nöjda kunder och fina resultat.

Övrigt
Placering: Hemmakontor eller kontorshotell. Fördelaktigt i Luleå, Boden eller Piteå.
Omfattning: Heltid
Lön: Fast + bonus

Låter rollen som Field Sales Engineer intressant? Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum, skicka in din ansökan redan idag!
 

Ansök här

Ansök här

Philip Ackeborn

Senior Search Associate

philip@needo.se
+46736709170
Arbetsgivare
OmniProcess AB

Stad
SOLNA

Antal tjänster
1

Referensnummer
329234