Driven Anläggningsansvarig til St1!

Driven Anläggningsansvarig til St1!
11/27/2023

Värnar du om miljön och vill bidra till hållbara energilösningar? Har du erfarenhet av service och underhåll inom process-och/eller energiindustrin? Söker du en roll med stort ansvar och breda kontaktytor? Då kan tjänsten som Anläggningsansvarig hos St1 vara tjänsten för dig!

Om St1
St1s vision är att vara den ledande producenten och försäljaren av CO₂-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Därför är miljöarbetet St1s mest prioriterade område.

”Visionen är gnistan som har drivit på vår resa från en liten drivmedelsförsäljare till ett företag som driver energiomställningen och därmed bidrar till att lösa de globala energiutmaningarna. St1 är idag verksamma i Finland, Sverige, Norge och Storbritannien. Som del i detta arbete har St1 en ambitiös vision att bygga upp en nordisk portfölj av produktionsanläggningar för att producera 1 TWh till 2030 samt ett nordiskt täckande nätverk av tankstationer för flytande biogas.”

Om tjänsten som Anläggningsansvarig
I rollen som Anläggningsansvarig kommer du att ansvara för operativ styrning av drift, underhåll och service av verksamhetens fem uppgraderingsanläggningar. I tjänsten har du ekonomiskt ansvar för samtliga uppgraderingsanläggningar och kommer löpande analysera, prognostisera, följa upp och rapportera kring dessa kopplat till bland annat budget, säkerhetsfrågor och förebyggande aktiviteter. Vidare kommer du att utföra riskbedömningar och säkerställa samarbetet mellan St1 och kontrakterade underentreprenörer. I rollen förväntas du även driva dialog och bygga relation med andra intressenter så som myndigheter, leverantörer och partners inför pågående och kommande projekt. I tjänsten förväntas du också delta i utvecklingen av den nordiska biogasorganisationens portfölj och genom olika aktiviteter agera teknisk expert inom uppgraderingsteknik.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Operativ styrning av drift, underhåll och service av verksamhetens fem uppgraderingsanläggningar.
• Ansvar för säkerhet och riskbedömningar, budgetering, analys, prognos och rapportering.
• Driva dialog och bygga relation med involverade intressenter.
• Vara delaktig i utvecklingen av den nordiska biogasorganisationens portfölj genom att agera teknisk expert inom uppgraderingsteknik.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom elkraft, elteknik eller dylikt och som har minst ett par års teknisk erfarenhet från energi-och/eller processindustrin. Du har med dig ett gott säkerhetsperspektiv och har erfarenhet av att driva professionella dialoger med olika intressenter på varierande nivåer. Du besitter god systemvana, innehar körkort B och har flytande språkkunskaper i svenska och engelska. Har du även erfarenhet av att driva projekt och/eller arbetsleda är detta meriterande.

Som person söker vi dig som har förmåga att arbeta självgående och som trivs bra i en drivande roll med stort ansvarsområde. Du har en fallenhet för att bygga goda relationer och värdesätter tydlig kommunikation. Vidare söker vi dig som har förståelsen för helhetsperspektivet, som är strukturerad och som agerar proaktivt beroende på projekt och behov.

Viktigt för tjänsten är:
• Eftergymnasial utbildning inom elkraft, elteknik eller annat som kan bedömas likvärdigt. Alternativt flera års arbetslivserfarenhet inom relevant område.
• Minst ett par års teknisk arbetslivserfarenhet från energi- och/eller processindustrin.
• God systemvana, innehar körkort B och har flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
• Att du är driven, kommunikativ och strukturerad.

St1s erbjudande
Som medarbetare på St1 blir du en del av en informell och entreprenöriell organisation med korta beslutsvägar. St1 är något ni skapar tillsammans, med respekt och omtanke för affären, kunder och kollegor och för vår omvärld. Du kommer att vara en del av ett modernt och framgångsrikt energibolag med möjlighet att utvecklas i din roll och inom företaget. St1 har kollektivavtal och erbjuder flertalet trevliga förmåner.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Malmö.
Lön: Fast lön, enligt överenskommelse.

Finner du tjänsten som Anläggningsansvarig intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi går genom ansökningar löpande!

Ansök här

Ansök här

Johanna Löndén

Search Associate

johanna@needo.se
+46704836526
Arbetsgivare
St1 Sverige AB

Stad
Malmö

Antal tjänster
1

Referensnummer
348807