Har du en god teknisk kompetens och triggas av problemlösning? Har du kanske erfarenhet som Underhållstekniker/mekaniker eller angränsande områden och vill testa något nytt? Då är rollen till Bravidas team av Drifttekniker inom Industri något för dig!

Om Bravida
”En del saker i livet förväntar vi oss bara ska fungera. Som att ljuset tänds när du trycker på knappen, att det finns vatten i kranen och att du kan lita på säkerhetssystemen i en byggnad.
Bravidas är en av Nordens ledande teknikpartner och våra medarbetare installerar el, värme, sanitet, rör, ventilation och många andra tekniska lösningar i fastigheter och anläggningar. 

Vi ser till helheten och föreslår energieffektiva lösningar. Med service och regelbundet underhåll ser vi till att allt som måste fungera, fungerar – dygnet runt, året om”

Om rollen som Drifttekniker
I rollen som Drifttekniker för Bravida kommer du i rollen utgå från en specifik kund och site. Du arbetar 7-16 med övervakning av systemen för att säkerställa driften på siten och felsöka och agera problemavlösande när utmaningar uppstår. Problemen kan vara av olika karaktär och utmana dig både teknisk och inom mekanik samt enklare felsökning av elektronik. När utmaningen är för stor för att hantera självständigt finns det kollegor att rådfråga över telefon samt nischade resurser att ringa in inom respektive område. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Övervaka och driftsäkra anläggningen.
  • Agera problemavlösande vid tekniska & mekaniska problem.
  • Koordinera kontakt med UE och besökare.

Om dig
För att passa i rollen som Drifttekniker har du sannolik erfarenhet från roller som utmanat dig både tekniskt och mekaniskt där du är van att arbeta med felsökning och problemlösning i din vardag. Det kan röra sig om roller som Drifttekniker, Underhållsmekaniker/tekniker, Tekniker eller Mekaniker inom områden som Fastigheter, Energiproduktion, Producerande industrin eller från Processindustrin. Du är van att arbeta både mekaniskt såväl som med en dator för felsökning och/eller övervakning.

Som person är du kommunikativ och samarbetsvillig samtidigt som du har vana av att arbeta mer självständigt och trivs med mycket ansvar. Sannolikt har du ett bra logiskt tänkande som hjälper dig i felsökning och problemlösningen. Då utmaningen med största sannolikhet är ny för dig då kunden är inom en nischad bransch är ett prestigelöst och nyfiket förhållningsätt med viljan att lära sig rollen av stor vikt!

Viktigt för tjänsten: 

  • God teknisk erfarenhet gärna från roller som Drifttekniker, Underhållstekniker, Underhållsmekaniker, Entreprenadmaskinsmekaniker eller liknande roller och områden.
  • Goda erfarenheter inom ett eller flera områden av El, Mekanik, Styrsystem, Teknisk felsökning.
  • Svenska och engelska på bra nivå.
  • Körkort och egen bil – för att kunna ta dig till siten.
  • Stor vikt kommer läggas vid de personliga egenskaperna.

Meriterande: 

  • Erfarenhet av liknande teknikområden.
  • Erfarenhet av att arbeta värmeöverföring.

Praktiska detaljer
Placering: Norrort – Öst
Omfattning: Heltid – Konsult 6 månader med goda chanser till förlängning eller övertagande för rätt person.
Lön: Månadslön.
Startdatum: Enligt överenskommelse.  

Låter rollen som Drifttekniker till Bravida intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag – Ett första urval i denna rekryteringsprocess kommer att ske i augusti och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 

Ansök här