CTO till Further

CTO till Further
11/27/2023

Har du en bakgrund inom IT-konsultbranschen och har en god teknisk förståelse? Trivs du i en kommersiell miljö och stimuleras av möjligheten att bidra till ett bolags tillväxt? Då kan rollen som CTO vara något för dig!

Om Furher
Further utgår från övertygelsen att framgång byggs på nöjda kunder. Further är ett IT-bolag som strävar efter att stärka sina kunders konkurrenskraft genom att erbjuda pålitliga och innovativa tjänster och teknologier. Deras filosofi genomsyras av värden som starka och långsiktiga relationer, schyssta affärer och skräddarsydda lösningar som svarar direkt på deras kunders behov. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 2004 är de stolta över sitt arbete och engagemang för att hjälpa företag och organisationer med sina IT-tjänster. Furthers kontor i Kista bjuder på en modern och trivsam arbetsmiljö, med utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Om tjänsten som CTO
I rollen som CTO kommer du att ansvara för att leda utvecklingen av tjänsteerbjudanden kring Microsoft-tjänster som Further idag och framåt kommer att leverera till sina kunder. I utvecklingen och paketeringen väger du in de affärsmässiga, likväl de tekniska aspekterna och hur organisationen ska leverera detta framåt. Du sitter även med i Furthers ledningsgrupp och har ägandeskap för leveransen av tekniska lösningar.

Vidare kommer du även att arbeta rent konsultativt mot kund och vara delaktig vid införsäljande möten som teknisk expert. Du leder konsulter och arbetar även i större förändrings- och implementationsprojekt ute hos kund. Då Further är ett mindre bolag på 12 anställda arbetar alla över avdelningsgränser och stöttar upp där det behövs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda utvecklingen av tjänsteerbjudandet kring Microsoft-tjänster.
  • Leda förändrings- eller implementationsprojekt ute hos kund.
  • Ägandeskap för leverans av tekniska lösningar.
  • Delta vid införsäljande möten som teknisk expert.
  • Medlem i ledningsgruppen.

Om dig
För att lyckas i rollen som CTO ser vi att du tidigare har en gedigen erfarenhet av IT-konsultarbete med ett tydligt fokus på Microsofts cloud plattformar så som Azure och Microsoft 365. Du har även erfarenhet av tjänsteutveckling kring säkerhets- och drifttjänster. Är du även certifierad i M365 och Azure samt har erfarenhet av teknisk projektledning är detta meriterande. Slutligen pratar du både svenska och engelska flytande och har möjlighet att arbeta på plats på kontoret i Kista största delen av tiden.

För att du ska trivas i rollen ser vi att du har förmågan att självständigt leda och fördela arbetsuppgifter samtidigt som du trivs av att vara en del i ett team. Du har ett kundfokuserat förhållningssätt och drivs av att skapa långvariga relationer. Vidare ser vi att du har en stark kommunikationsförmåga och är prestigelös i ditt arbete. Du intresseras av nya teknologier och motiveras av goda affärer och nöjda kunder.

Viktigt för tjänsten är:

  • Gedigen erfarenhet av IT-konsultarbete med fokus på Microsofts cloud-plattformar.
  • Erfarenhet av tjänsteutveckling kring säkerhets- och drifttjänster.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Kundfokuserad, kommunikativ, prestigelös och intresseras av nya teknologier.

Företagets erbjudande
Further erbjuder en konkurrenskraftig lön och vinstutdelning samt en plats i ledningsgruppen. De har ett friskvårdsbidrag på 5000kr, tjänstepension samt tillgång till gym.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Placering: Kista
Lön: Fast lön + vinstutdelning

Låter rollen som CTO intressant? Vi tillämpar ett löpande urval, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. I denna rekrytering kommer stor vikt även att läggas på personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här

Ansök här

Philip Ackeborn

Senior Search Associate

philip@needo.se
+46736709170
Arbetsgivare
Further AB

Stad
Kista

Antal tjänster
1

Referensnummer
350504