Är du målinriktad och drivs av affärer? Gillar du att arbeta kundnära och förvalta långvariga kundrelationer?  Drivs du av en unik och spännande utmaning? Då kan rollen som Country Manager till Procon Digital vara rätt för dig!

Om företaget
Procon Digital AS är ett norskt företag som grundades 1990 och som erbjuder egenutvecklade digitala självbetjäningslösningar med hjälp av informationskiosker och skärmar till kommuner, banker, hälsosektorn, turistinformation och många andra branscher. Företagets lösningar används bland annat i mer än en av tre norska kommuner, på mer än 300 norska bankkontor etc. Flera svenska kommuner och banker använder också lösningar från Procon Digital idag.

De kombinerar en egen hårdvara såväl som mjukvara och fungerar som en kompetenspartner för sina kunder. Företaget är baserat i Oslo, och har en säljare i Sverige.
På Procon Digital kommer du att ges möjligheten att vara en del av en spännande tillväxtresa och etablera verksamheten vidare på den svenska marknaden. Idag består Procon Digital av 10+ anställda med en stark företagskultur präglad av gemenskap och engagemang. De söker en person för rollen som Country Manager Sverige. Du kommer att rapportera direkt till företagets VD, Tor-Arne Lie Jensen.

Om tjänsten som Country Manager
Som Country Manager kommer du att vara ansvarig för att leda och vidareutveckla Procon Digitals verksamhet i Sverige. Du kommer ta ett ägandeskap för hela försäljningsprocessen och aktivt arbeta med att sluta nya samarbeten med aktörer inom bland annat bank/finans samt kommunala sektorn. Organisationen i Sverige består idag av en säljare och ska växa till ett större team under kommande tid.
I rollen ansvarar du för att se över hur Procon Digital kan arbeta bättre med kundnöjdhet, starkare kundfokus och proaktiv försäljning utefter en tydlig säljstruktur. Du har ett budget- och strategiansvar samt ansvar för att sätta upp relevanta mätetal och KPI:er.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda försäljningsarbetet på den svenska marknaden
  • P&L-ansvar
  • Bygga vidare ett starkt och kunnigt säljteam för att säkerställa att Procon Digital når sina ambitiösa tillväxtmål.
  • Implementera och/eller förbättra processer, rutiner, pitcher och säljstrategier för att bäst anpassas till den svenska marknaden

Om dig
För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, driven, strukturerad och kreativ. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och trivs med att verka i en snabbrörlig organisation. Du är en naturlig ledare som har förmågan att få med dig ditt team. Vi ser även att samarbetsförmåga är en viktig egenskap då du kommer ha en krossfunktionell roll med flera kontaktytor, internt som externt. Du är en entreprenör som älskar att göra affärer och bygga bolag.

Krav:

  • 5+ års erfarenhet av B2B-försäljning inom IT, mjukvara eller hårdvara
  • Du har ett starkt nätverk och en god erfarenhet av att bygga långsiktiga relationer med relevanta kunder.
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

  • Erfarenhet av att utveckla och driva en säljorganisation med goda resultat
  • Erfarenhet från en säljande roll i snabbväxande miljö

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%, heltid
Placering: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse 

Ansök här