Vill du vara en nyckelspelare i en tillväxtresa? Får du energi av att göra affärer och driva upp försäljningen? Vill du ta ägandeskap och sätta strategin för de kommersiella aktiviteterna? – Då kan rollen som CCO hos LCS vara din nästa utmaning!

Om Lundby Container Service
”Med kunden i fokus tillhandahåller vi på Lundby Container Service produkter och service lokalt och internationellt till människor och företag och ger dem möjligheten att förverkliga sina idéer där containern är en del av lösningen, något vi gjort i över 50 år tillsammans med samma ägare.
Vi säljer, hyr ut, lagrar och konstruerar mobila lösningar till människor och företag med containrar i centrum, där vi arbetar efter att vara en innovativ och pålitlig partner.

Med en passion för logistik och mobila lösningar strävar vi efter att leverera högkvalitativa, funktionella och hållbara lösningar inom våra affärsområden.
Vi bedriver allt ifrån försäljning & uthyrning till specialproducerade skräddarsydda containerlösningar och en terminalverksamhet i Arendal, i närheten av Göteborg’s hamn, på vår 75 000m2 stora anläggning.”

Om tjänsten som CCO till LCS
I rollen som CCO kommer ditt främsta ansvarsområde vara att öka försäljning och kundnärvaro i LCS:s samtliga fyra verksamhetsområden – Försäljning, uthyrning, Specialcontainers och Terminal. Målsättningen är en proaktiv och framåtlutad försäljningskultur med kunden i fokus, där du förväntas vara en nyckelspelare i en tillväxtresa och agera som en ledare i organisationen. Försäljningsorganisationen består idag av en Försäljningsansvarig som fokuserar på Specialcontainers och en innesäljare där du kommer ha personalansvaret och äga enhetens fullständiga budget och resultatansvar och rapporterar direkt till VD. Du förväntas därför ta ett helhetsgrepp på den framtida försäljningen genom att staka ut den strategiska riktningen, sätta säljprocesserna på plats, ansvara för marknadsföringen samtidigt som du givet organisationens storlek också kommer vara operativ i säljarbetet och ansvara för det kommersiella arbetet i terminalen. I rollen ansvarar du också över marknadskommunikationen där du säkerställer i vilka kanaler och omfattning som LCS ska verka framåt! Rollen innebär också att du är en del av ledningsgruppen där du har möjlighet att på riktigt påverka ett klassiskt Göteborgsbolags riktning framåt!

Du utgår även från kontoret i Arendal när du inte är ute på kundbesök.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Sätta strategin och strukturerna för det kommersiella arbetet.
• Driva upp försäljningen genom operativt såväl som strategiskt säljarbete.
• Hantera marknadskommunikationen på hemsida och övriga kanaler.

Om dig
För att lyckas i rollen har du med fördel eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du har gedigen erfarenhet av B2B-försäljning med dokumenterat goda resultat, med fördel inom liknande område eller kundsegment.
Som person ser vi att du har en entreprenöriell ådra som trivs med att etablera externa och interna relationer och förstår samt värdesätter vikten av samarbete. Sannolikt har du erfarenhet av att arbeta strategiskt och har ett strukturerat förhållningssätt, och ses, om du inte redan har erfarenhet av ledarskap, som en inofficiell ledare som ofta går först i ledet och stakar ut riktningen!

Viktigt för tjänsten är:
• En entreprenöriell ådra med ambition att vara centralt bidragande i en tillväxtresa.
• Erfarenhet av B2B-försäljning med dokumenterat goda resultat.
• Erfarenhet av logistikbranschen.
• Van användare av CRM-system.
• Svenska och engelska i tal och skrift.
• B-körkort.

LCS erbjudande
LCS erbjuder dig möjligheten att vara en nyckelspelare i en tillväxtresa samt vara en del av ledningsgruppen. Du erbjuds förmånsbil, kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Placering: Arendal, Göteborg.
Lön: Enligt överenskommelse.

Vill du vara en centralt bidragande faktor i en tillväxtresa som ansvarig för de kommersiella aktiviteterna? Då ska du söka rollen som CCO till Lundby Container Service, vi på Needo ser fram emot din ansökan!

Ansök här