Är du en driven säljare med passion för att bygga starka kundrelationer och skapa nya affärsmöjligheter? Vill du arbeta på ett innovativt IT-konsultbolag med fokus på tekniska lösningar i framkant? Då är rollen som Business Development Manager något för dig!

Om företaget
Företaget är ett ledande IT-konsultbolag som värdesätter innovation, kvalitet och kundnöjdhet. De erbjuder skräddarsydda IT-lösningar som hjälper företag att effektivisera sina verksamheter genom ett team av erfarna konsulter och en kultur präglad av samarbete och kontinuerlig utveckling.
På företaget du chansen att arbeta med spännande projekt och utveckla dina färdigheter i en stimulerande och stödjande miljö. Här finns möjligheten att bidra till deras fortsatta tillväxt och framgång med flertalet år som DI Gasell i ryggen.

Om tjänsten som Business Development Manager
Som Business Development Manager kommer du att tillhöra en säljorganisation som idag består av 6 personer. I rollen som Business Development Manager ansvarar du för hela säljprocessen och din kundbas kommer att bestå av både nya och befintliga kunder. Du kommer att ha ett nära samarbete med konsulter internt för att sköta en snyggt paketerad leverans till kund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bygga nya starka kundsamarbeten
  • Vidareutveckla befintliga kunder
  • Vara med och utveckla bolagets kommersiella processer och framtida strategi

Om dig
För att lyckas i rollen som Business Development Manager ser vi att du är social, målorienterad och håller en hög nivå av service i din leverans. Du är självgående och är beredd att ge allt för att lyckas. Du älskar kundrelationen och vill jobba med både nya som befintliga relationer.

Vidare ser vi att du har:

  • Jobbat med B2B-försäljning inom IT, Telecom eller närliggande tjänster
  • Ett högt driv och vill utvecklas i rollen som Business Development Manager
  • En hög servicenivå mot alla kunder oavsett behov eller storlek

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm
Lön: Fast lön + provision

Finner du tjänsten som Business Development Manager intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här