BIM Project Manager till Hilti

BIM Project Manager till Hilti
05/25/2023 lmg

Om Hilti

Hilti tillhandahåller marknadsledande verktyg, tekniska produkter, mjukvara och tjänster för den globala byggsektorn. Med en 75-årig historia, har de ett världskänt renommé för banbrytande produkter och exceptionell service. Med mer än 30.000 medarbetare i över 120 länder är Hilti en arbetsplats där du kan bidra med din prestation samtidigt som du utvecklas och bygger en karriär.

Din roll som BIM Project Manager

I rollen som BIM Project Manager (BPM) ser du till att genom aktivt försäljningsarbete driva en stark pipeline för BIM-projekt och framgångsrikt driva pågående BIM-projekt. Du arbetar mot de största byggnationsprojekten i Sverige. Du träffar kunder i ett tidigt designstadie där du tillsammans med kollegor säljer in Hiltis expertkompetens som en konsulttjänst. Du tar tillsammans med ingenjörer fram konstruktionslösningar till kund där målsättningen är att påvisa besparingar i materialkostnader och tid i projektens produktionsfas. Detta kompletteras sedan med fler effektiviseringsåtgärder som till exempel prefabricering och smarta logistiktjänster.

Du arbetar som spindeln i nätet och jobbar dagligen nära flera olika roller inom Hilti, bland annat driver du interna capture-team-möten mot fokusprojekt tillsammans med kollegor från Hiltis säljorganisation för att säkerställa försäljning av uppdrag och framgång i projekten.
Som BPM projektleder du projektering och leverans mot kund där du har nära samarbete med ingenjörer och andra supportfunktioner placerade runtom i Europa. Samarbetet i projekten fortskrider från införsäljning och tidigt designstadie fram till leverans på byggarbetsplatsen.

  • En varierande vardag med allt från projektledning till försäljning och strategiska beslut
  • Du är en nyckelspelare i några av Hilti Sveriges största leveransprojekt
  • Försäljning av branschens mest banbrytande produkter och tjänster
  • Du är del av ett nyskapat team och brinner för att skapa nytt och växa BIM-affären i Sverige
  • Du utgår från Stockholm men verkar nationellt mot Hiltis största projekt och största kunder

Dina kvalifikationer

  • Relevant utbildningsbakgrund, såsom civilingenjör eller motsvarande
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet inom byggbranschen är meriterande
  • Erfarenhet och driv att utveckla och förbättra digitala arbetssätt och BIM projekt är meriterande

För att lyckas i rollen bör du ha en stark analytisk ådra och ett stort intresse av att lösa komplexa frågeställningar. Du bör även drivas av försäljning, och vara en målorienterad, lösningsfokuserad person med en god kommunikativ förmåga. Dessutom delar du Hiltis grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang

Vad Hilti erbjuder dig

Hilti Svenska AB är stolta över att ha varit topp 3 sedan 2014 i Great Place to Works undersökning över Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team.

Hilti erbjuder dig ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner. De är måna om att ge dig allt du behöver för att nå framgång i din roll, utomordentlig utbildning, egen bil full av verktyg samt nära coaching och stöd från chef och kollegor.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Omfattning: Heltid, Direktrekrytering
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse.

 

Ansök här

Ansök här

Fanny Paulsen

Search Associate

Fanny@needo.se
+46737038447
Arbetsgivare
Hilti Svenska AB

Stad
Stockholm

Antal tjänster
1

Referensnummer
314545