Är du en ledare med bakgrund inom logistik? Motiveras du av förbättringsarbete och att arbeta i en coachande roll? Har du förmågan att se helheten i logistikflödet? Då kan tjänsten som Avdelningschef för Varuflödesplanering inflöde vara något för dig!

Om Dagab
Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor bland annat Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bland annat Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord – hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!

Om rollen som Avdelningschef Varuflödesplanering Inflöde
Som Avdelningschef för Varuflödesplanering Inflöde kommer du att ha medarbetaransvar för en grupp Varuflödesplanerare. Tillsammans med dina medarbetare säkerställer du ett optimalt fungerande flöde mellan våra leverantörer och Dagabs lager. Genom att bygga förtroendefulla relationer och ett tydligt och coachande ledarskap hjälper du Varuflödesplanerarna att nå uppsatta måltal med avseende på servicegrad och kostnad. Du ingår i ledningsgruppen för Varuflödesplanering Inflöde tillsammans med tre andra avdelningschefer och rapporterar till chefen för Varuflödesplanering Inflöde.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Leda och fördela arbetet för medarbetare på operativ och taktisk nivå.  
  • Säkerställa att avdelningen har tydliga uppdrag och målsättningar som kontinuerligt följs upp.
  • Organisera arbetet och stötta medarbetare i att prioritera uppgifter.
  • Följa och utvärdera verksamhetens framsteg genom mätetal.
  • Säkerställa att beslut, rutiner, riktlinjer och processer följs.
  • Samordna, rikta och utveckla avdelningens arbetssätt för att ständigt förbättra verksamheten.
  • Ansvara för en god arbetsmiljö och säkerställa rätt kompetens för uppdraget.

Om Dig
För att lyckas i tjänsten är du en lyhörd och engagerad ledare. Du värderar dina medarbetares mående samtidigt som du är målmedveten och drivande. Vidare har du en god analytisk förmåga och en djup förståelse för varuflödesstyrning. Eftersom du kommer att arbeta i en organisation som genomgår förändring värdesätter vi tidigare erfarenhet av större förändringar och förbättringsarbete.
 

  • Eftergymnasial utbildning inom Logistik, Supply Chain eller annat närliggande område.
  • Ett par års arbetslivserfarenhet inom logistik med medarbetaransvar.
  • Du behärskar svenska såväl som engelska flytande.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg, Hisings backa
Lön: Enligt överenskommelse
Finner du rollen som Avdelningschef till Dagab intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här