Är du ekonom och söker din nästa utmaning? Vill du arbeta i en global organisation? Kan du vara öppen för konsultuppdrag? Då är du varmt välkommen att skicka ditt CV till oss för matchning.

Om Needo
Needo grundades 2017 och vi har idag kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi brinner för entreprenörskap och som kvitto på detta har vi flertalet gånger tilldelats Dagens industris prestigefyllda pris som Di Gasell-företag.
Needo är ett modernt alternativ inom Headhunting där vi arbetar med några av Sveriges absolut främsta bolag. Ledordet är att identifiera och rekrytera rätt kompetens till rätt bolagsfas och att fortsätta växa med våra samarbetspartners. Vi erbjuder även Interim Management, där vi matchar ett exklusivt nätverk av frilansare och konsulter med interimsuppdrag inom startups, scale-ups, corporates och riskkapital.

Om tjänsten
Vi får fortlöpande in spännande uppdrag inom ekonomi av våra kunder, allt ifrån uppdrag som Ekonomiassistent, Financial Controller, Business Controller, Redovisningsekonom och Ekonomiansvarig. Önskvärd profil kan variera beroende på vår kunds behov – vi vill därför prata både med dig som är relativt nyexaminerad och dig som har flera års arbetslivserfarenhet i rollen.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:

 • Fakturering och bokföring.
 • Månadsbokslut och årsbokslut.
 • Rapportering, prognostisering och analys.
   

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du kan även ha arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig så som exempelvis Ekonomiassistent, Financial Controller, Business Controller, Redovisningsekonom och Ekonomiansvarig. Vi ser helst att du har minst två års arbetslivserfarenhet inom området. För att lyckas i tjänsten behöver du behärska engelska flytande i tal och skrift, svenska är meriterande. Önskvärt är goda kunskaper i Excel och/eller Business Intelligence verktyg som Qlik eller Power BI.

Som person söker vi dig som vill arbeta på ett globalt bolag och som trivs bra med engelska som koncernspråk. Du behöver vara strukturerad, noggrann och uppskatta att arbeta med deadlines. Du besitter en god förmåga att ta initiativ och driva ärenden framåt. Skulle du även beskriva dig själv som analytisk kan du vara kandidaten vi söker!

Viktigt för tjänsten är:

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
 • Arbetslivserfarenhet från roller som exempelvis Ekonomiassistent, Financial Controller, Business Controller, Redovisningsekonom och Ekonomiansvarig Specialist och/eller Inköpsassistent.
 • God systemvana.
 • Flytande språkkunskaper i engelska.
 • Öppen för att arbeta som konsult.
   

Meriterande för tjänsten är:

 • Flytande språkkunskaper i svenska.
 • Erfarenhet av tekniska artiklar.
 • B-körkort.

Övrigt
Omfattning: 100%.
Placering: Göteborg.
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter det intressant? Vi ser fram emot att höra från dig och återkommer när vi har en matchning för din profil! Urval sker löpande.

Ansök här