Analytisk Supply Chain Coordinator till Tamro!

Analytisk Supply Chain Coordinator till Tamro!
11/24/2022 lmg

Vill du göra samhällsnytta och samtidigt bredda dina kunskaper inom logistik? Trivs du bra i en händelserik roll med många kontaktytor? Är du en problemlösare och har ett analytiskt förhållningssätt? Då kan det vara dig vi söker till Tamro!

Om Tamro
”Den oberoende möjliggöraren -Vi äger inte några apotek -eller några läkemedel för den delen. Det vi däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska.

Vårt fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Vår roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill vi fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.

Tamro är en del av PHOENIX Group, en familjeägd europeisk koncern med 45 000 anställda i över 29 länder. I Sverige är vi 800 medarbetare. Detta ger oss tillgång till ett unikt nätverk för att dela kunskap, utbyta erfarenheter och initiera värdeskapande partnerskap. Läs mer påwww.tamro.se”.

Om tjänsten som Supply Chain Coordinator
Som Supply Chain Coordinator kommer du att bli en del av ett kompetent team som ser över logistikärenden inom olika kundportföljer. I rollen kommer du att ansvara förvarustyrning och operativ service för Tamros kunder i syfte att säkra avtalad lagerhållning, leveransservice och kvalitetenligt de regler, rutiner och avtal som finns. Tillsammans med dina kollegor kommer du att följa upp produktflöde så väl som tillgänglighet i syfte att förebygga driftstörningar och avvikelser. Detta genom att balansera leveranskedjan, optimera processer och löpande analysera och följa upp t.ex. servicegrad, saldo, restorder, inköp och leveranser. Då du kommer att arbeta med livsviktiga produkter är det väsentligt att du och dina kollegor även noterar och tar action på indragning av läkemedel.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
•Planera, koordinera och hantera avvikelser kring de inköp som görs till Tamros distributions-och centrallager.
•Säkerställa avtalad lagerhållning, leveransservice och kvalitet
•Analysera bland annat leveransprecision, restorder och servicegrad för att optimera och förbättra processer.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik, inköp och/eller industriell ekonomi och som vill arbeta i en bred roll inom logistik. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från relevant område som logistikkoordinator, Speditör, Materialplanerare eller liknande. För att lyckas i rollen behöver du behärska svenska så väl som engelska samt besitta goda datakunskaper. Tamro använder sig framför allt av Officepaketet och affärssystemet Enterprise One.

Vidare söker vi dig som är prestigelös och som trivs med en variationsrik arbetsvardag med omväxlande arbetsuppgifter och breda kontaktytor. Du får energi av att hitta lösningar på problem och uppskattar ett analytiskt arbetssätt med fokus på strukturoch god service. Är du även en lagspelare med hög arbetsmoral kommer du att trivas hos Tamro!

Viktigt för tjänsten är:
•Eftergymnasial utbildning inom logistik, inköp och/eller industriell ekonomi.
•Arbetslivserfarenhet inom logistik och/eller inköp. Även LIA-erfarenhet är av intresse.
•Flytande språkkunskaper i svenska och engelska samt goda kunskaper i Officepaketet.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse.
Anställningsform: Provanställning tillämpas, därefter tillsvidareanställning.
Omfattning: Heltid 100%, Viss beredskap.
Plats: Hisings Backa, Göteborg.
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Supply Chain Coordinator till Tamro intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Ansök här

Josefin Ekström

Search Associate

Josefin@needo.se
+46739399513