Administratör till Wasa Kredit AB

Administratör till Wasa Kredit AB
11/24/2022 lmg
Needo tillgodoser alla era behov inom konsultinhyrning, interim och rekrytering. Genom många års erfarenhet har vi byggt upp ett brett nätverk av rekryterare och talanger, allt från lokal till global nivå.

Needo Talent, Needo Executive Search och Needo on-site är specialiserade på IT & Tech, Finance & Procurement, Commercial & Sales, HR & Operations, Engineering.

Om Wasa Kredit

Wasa Kredit är ett lite mer personligt finansbolag, de tycker om att jobba nära sina kunder och samarbetspartners. Hos Wasa Kredit kan du alltid känna dig trygg med att du får den bästa lösningen för dig och dina behov. Wasa Kredit försöker hela tiden se möjligheter med nya lösningar eller ny teknik som kan skapa kundnytta och främja deras affärsmål. Utvecklingen händer när nyfikenhet kombineras med erfarenhet och mod att testa. Det gör dom bäst tillsammans med sina användare. Några av de mest innovativa lösningar har de utvecklat tillsammans med samarbetspartners. Därför är en av Wasa Kredits största drivkrafter att balansera snabba och enkla lösningar med djup branschkunskap och långsiktighet.

Din roll som Administratör
I rollen som Administratör tillhör du Maskinfinans teamet som idag är tre personer. Rollen innefattar komplexa affärer som rör sig runt stora miljonbelopp som du kommer hantera. Det innebär granskning av avtal i form av att det är rätt firmatecknare som signerat, att momsen stämmer för utlandsbetalningar och delbetalningar för att nämna några.

Rollen innebär även;

  • Du kommer att arbeta gränsöverskridande i form av kontakt med andra avdelningar som sälj, ekonomi, kravavdelning, produktteamet. Rollen i sig innefattar främst administrativt arbete
  •  Du kommer även få driva förbättringsprojekt i form av driva processförbättringar

Dina kvalifikationer

  •   Tidigare erfarenhet av administrativt arbete
  •   Meriterande att ha arbetat med leasing och avbetalning
  •   Erfarenhet av att ha arbetat på finansbolag är meriterande

För att lyckas i rollen som Administratör krävs det att personen har skinn på näsan, är stresstålig och är analytisk i sitt sätt att arbeta. Utöver det bör du vara nyfiken och prestigelös. Därtill är det viktigt att du är strukturerad och värdesätter tydlighet. Du bör vara administrativt lagd.

Övrigt

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm

Lön: Enligt ök.

Låter rollen som Administratör till Wasa Kredit intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här

Ansök här

Felicia Lindhe

Recruitment Consultant

felicia.lindhe@needo.se
+46007618684