Är du en tekniskt intresserad säljare som drivs av att skapa långsiktiga kundrelationer? Vill du arbeta hos en trygg och långsiktig arbetsgivare? Drivs du av att nå uppsatta mål och av goda resultat? Då kan rollen som Account Manager till Jens S. Transmissioner vara något för dig!

Om Jens S. Transmissioner
Jens S. Transmissioner ingår i Axel Johnson International och levererar transmissionslösningar i samarbete med världsledande leverantörer. Genom deras ledande position i Skandinavien, samt fokusering på kvalitét och kundservice kan de erbjuda ett brett utbud till konkurrenskraftiga priser. Kund- och specialanpassade produkter tillverkas i deras mekaniska verkstad och är certifierade inom ISO 9001, 14001 och 45001.

Om tjänsten som Account Manager
I rollen som Account Manager hos Jens S. Transmissioner kommer du att arbete med både befintliga och nya kunder inom OEM segmentet. Du utför marknadsanalyser och kommer utifrån det ta fram en aktivitetsplan för att stärka Jens S. position ytterligare på marknaden. Du vägleder och arbetar med kunden genom hela försäljningsprocessen vilket bland annat innebär behovsanalys, offertskrivning, avtalshantering, dokumentation, support, leverans och uppföljning. Till ditt förfogande har du en kompetent organisation bakom dig där du samarbetar tätt med andra funktioner såsom innesäljare och tekniska experter. Detta för att på ett professionellt sätt driva affären framåt samt stärka och utveckla kundrelationer.

Du arbetar i ett distrikt som omfattar region Mälardalen och större delen av din arbetsvecka spenderas ute hos kunderna. Du utgår hemifrån alternativt från ett kontorshotell. Beroende på placeringsort kan 10–30 övernattningar per år förekomma i tjänsten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Prospektera, bearbeta och utveckla både befintliga och nya kunder inom OEM segmentet.
  • Vägleda och arbeta med kunden genom hela försäljningsprocessen vilket bland annat innebär behovsanalys, offertskrivning, avtalshantering, support, leverans och uppföljning.
  • Hantera tillhörande administration och hålla dina konton uppdaterade i CRM systemet.

Om dig
För att lyckas i rollen som Account Manager ser vi att du har erfarenhet inom B2B försäljning, gärna med en teknisk inriktning. Du har god systemvana, behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift samt innehar B-körkort. Det är meriterande om du tidigare arbetat med elektromekaniska transmissioner.

Som person söker vi dig som är kommunikativ och som får energi av att bygga relation med kund. Du känner dig trygg i rollen som säljare, uppskattar frihet under ansvar och har en stark känsla för struktur. Vidare söker vi dig som är resultatdriven och motiveras av att arbeta efter uppsatta mål och budget. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har ett tekniskt intresse och visar på nyfikenhet för att lära dig verksamhetens produkter och kunder.

Viktigt för tjänsten är:

  • Arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning, gärna med teknisk inriktning.
  • Att du är resultatdriven, strukturerad, kommunikativ och tekniskt intresserad.
  • God datorvana och lätt för att sätta dig in i nya system.
  • Svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
  • B-körkort.

Meriterande för tjänsten är:

  • Arbetslivserfarenhet inom OEM-segmentet.
  • Arbetslivserfarenhet av elektromekaniska transmissioner.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: 100%, heltid.
Placering: Inom Mälardalen.
Lön: Fast lön

Låter rollen som Account Manager till Jens S. Transmissioner intressant? Vi tillämpar ett löpande urval så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Ansök här