Kampanjkoordinator till Dagab

Kampanjkoordinator till Dagab

Om Dagab

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. De utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp.

I Bålsta nordväst om Stockholm bygger Dagab ett 100 000 m2 stort logistikcenter. Anläggningen blir högautomatiserad och anpassad för att leverera mat och andra varor till omkring 10 miljoner människor. Dagabs verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle – något som genomsyrar allt ifrån deras sortimentsutveckling och transport till hur man agerar mot dess medarbetare!

Din roll som Kampanjkoordinator

Som kampanjkoordinator inom Dagab kommer du ansvarar för kedjan Matöppets kampanj-och marknadsföring i allt från planering till prissättning och tryck av material till butik. Du kommer ha tät dialog med säljledare under kampanjplanering för samtliga kampanjer, både vecko-kampanjer (DR-blad) och årliga kampanjer med strategisk prissättning. Du ansvarar även för produktion av löpande DR-blad, förser tryckeriet med underlag och har kontinuerlig dialog med tryckeri tills allt material når butik. Du kommer vara kundens närmaste kontakt vad gäller kampanj, i tätt samarbete med kundchef och handlarråd.

Dina kvalifikationer

För att lyckas i rollen som kampanjkoordinator har du några års erfarenhet inom dagligvaruhandeln alternativt inom leverantörsledet, och har en mycket god förståelse för kampanjprocessen. I rollen är det även av betydelse att du har ett starkt affärssinne och en förståelse för prissättning. Utöver det, är du som person social, gillar att vara ”spindeln i nätet” är duktig på att skapa förtroende och bygga starka relationer både med kund och kollegor. En stark kommunikativ förmåga är av vikt, gärna med kunnighet i att presentera och leda möten då du löpande träffar handlarrådet.

  • Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, marknadsföring eller motsvarande branscherfarenhet
  • Erfarenhet inom Dagligvaruhandeln är ett krav
  • Erfarenhet av en liknande roll är meriterande
  • Projektledning är meriterande

Nu söker Dagab dig som brinner för försäljning och som vill utveckla dina produktkategorier med en stor portion frihet och eget ansvar. Du har ett starkt intresse för analys kopplat till kunddata och hur vi skapar effektiva kampanjer. Du är självständig i ditt arbete, initiativrik och är inte rädd för att driva saker framåt. Vi söker dig som är en strukturerad lagspelare med stort kundfokus.

Vad Dagab erbjuder dig
Hos Axfood och Dagab finns det goda möjligheter till att växa för rätt person. Axfood och Dagab arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med sina anställda för att utvecklas både som företag och individuellt. Du blir här erbjuden en trygg och stabil arbetsplats med högt i tak och stort utrymme för nya initiativ och idéer.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Konsultuppdrag på minst 6 mån med chans till överrekrytering
Plats: Stockholm
Lön: Enligt ök

Låter rollen som Kampanjkoordinator till Dagab intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Emelie Smirnoff

Search Associate

Emelie@needo.se