Kommunikativ Projektledare till Honeywell!

Kommunikativ Projektledare till Honeywell!

Har du erfarenhet av att driva och leda projekt inom processindustrin? Vill du ansvara för att leverera kundanpassade automationslösningar och vara Honeywells ansikte utåt? Då kan rollen som Projektledare hos Honeywell vara tjänsten för dig!  
 
Om företaget 
Honeywell är ett marknadsledande företag med över 100 000 medarbetare globalt som är verksamma inom automation med ett starkt fokus på innovation och utveckling inom processindustrin. Honeywell erbjuder styrsystem (Distributed Control Systems) till företag inom industrin, framför allt process-, olja och gas-, kemi-, petrokemi- och tillverkningsindustrin. 

Din roll som Projektledare 
I tjänsten som Projektledare tillhör du projektkontoret inom LifeCycle Services and Solutions inom affärsområdet Service inom Honeywell Process Solutions. I rollen kommer du att ansvara för att Honeywells projektlevereras utifrån tid-, ekonomi- och kvalitetsmål. Projekten är i samarbete med Honeywells befintliga kunder och kan bland annat innefatta migrationer, uppgraderingar och utökningar av Honeywells automationslösningar.  

Du leder flertalet projekt parallellt i olika faser som i snitt löper mellan sex månader och två år. I rollen kan du komma att övernatta cirka en dag i veckan för att träffa kunder inom framför allt Sverige. Vidare samverkar du tätt med andra interna funktioner som tekniska specialister och serviceingenjörer. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Leda och koordinera projekt från ax till limpa.   
  • Säkerställa en kvalitativ leverans i linje med projektens tid-, ekonomi- och kvalitetsmål.  
  • Löpande effektivisera och förbättra processer relaterade till projekten.  

Om dig 
Du har tidigare ansvarat för, alternativt varit drivande inom, kundnära projekt inom industrin. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom Automation, Mekatronik, Programmering och/eller Maskin eller liknande, alternativt har arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav. För att lyckas i rollen behöver du behärska flytande engelska i tal och skrift, svenska är meriterande.  

Vidare söker vi dig som trivs bra med att arbeta kundnära och som förstår vikten av god service. Med hjälp av din kommunikativa såväl som problemlösningsförmåga har du utvecklat en stark känsla för att underhålla och utveckla samarbeten. Vi ser också att du är en lagspelare som gärna delar med dig av dina färdigheter för att optimera tillvägagångssätt såväl som processer. 
 
Viktigt för tjänsten är 

  • Erfarenhet av att driva och leda flertalet projekt parallellt, fördelaktigt inom processindustrin.  
  • Engelska i tal och skrift.  
  • Körkort B och flexibilitet till resor och övernattningar i Sverige, cirka en dag i veckan.   

Vad Honeywell erbjuder dig 
Som medarbetare hos Honeywell tar du del av en kompetensutvecklingsplan och det finns många exempel på medarbetare som gjort karriär, både genom fortsatt specialisering samt inom ledande befattningar i Sverige och utomlands. Du erbjuds en förmånlig lön, provision, tjänstebil, frihet under ansvar och ett sammansvetsat team.  

Övrigt 
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse. 
Omfattning: 100%, Heltid. 
Plats: Göteborg med omnejd. Honeywells kontor ligger i Mölndal, Pedagogen Park. 
Lön: Enligt överenskommelse. 

Låter rollen som Projektledare till Honeywell intressant? Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig! 

Josefin Ekström

Search Associate

Josefin@needo.se

0739399513