Junior Redovisningsekonom till Aquademica

Junior Redovisningsekonom till Aquademica

Om Aquademica
Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som hjälper företag och privatpersoner att hantera resurser inom dessa områden. Bolaget är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning, inomhusmiljöproblemutredningar och värmefotografering. Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. Idag är de 40+ anställda på olika orter runtom i Sverige och fortsätter att växa.

Din roll som Junior Redovisningsekonom
I rollen som Junior Redovisningsekonom kommer du att arbeta med det dagliga ekonomiska flödet, vilket innebär att upprätthålla den löpande bokföringen, göra månatliga avstämningar och arbeta med balans-, resultaträkning och huvudbok. Du kommer arbeta tätt med Aquademicas ekonomiavdelning bestående av två personer där du rapporterar till ekonomichefen. Vidare ansvarar du för hantering av kund- och levererantörsreskontra, betalningspåminnelser samt löpande fakturering. Därutöver kommer du att hantera inkommande ärenden till ekonomiavdelningen via mejl och telefon.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Löpande bokföring samt månads- och årsbokslut
  • Hantering av kund- och leverantörsreskontra
  • Deklarationer
  • Diverse övriga ekonomirelaterade arbetsuppgifter

Dina kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, redovisning eller annat relevant område
  • Några års erfarenhet av ekonomi eller redovisning
  • Goda kunskaper i Visma Administration 1000 och MS-Office
  • Flytande i Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av Rekyl är meriterande

För att lyckas i rollen som Junior Redovisningsekonom till Aquademica är du positiv, noggrann och har ett naturligt öga för detaljer. Du trivs med att arbeta strukturerat och är samtidigt en lagspelare som samarbetar väl med kollegor i ditt team. Vidare är du en prestigelös person som ser till att få saker gjorda.

Vad Aquademica erbjuder dig
Här ges du möjlighet att komma in i ett växande bolag där du som Junior Redovisningsekonom får arbeta i en bred roll för att stötta verksamheten. Du får arbeta i ett sammansvetsat team som tillsammans bidrar till Aquademicas fortsatta tillväxtresa!

Övrigt
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Konsultuppdrag 1 år med chans till förlängning, heltid 

Plats: Kista

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Junior Redovisningsekonom till Aquademica intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Vilma Nyqvist

vilma@needo.se