Value Creation Lead till Plug Software

Value Creation Lead till Plug Software

Om Plug Software
Plug Software är ett modernt Saas-bolag grundat 2019 som utvecklat en mjukvara för ”Automated revenue assurance”. Bolaget riktar sig mot såväl industrin som mot större servicebolag (B2B). Produkten ger bolagets kunder automatiserat stöd för komplex prisimplementering, minskar manuellt arbete och skapar därigenom ökad lönsamhet för kunderna. Plug arbetar för närvarande i 11 länder både i och utanför Europa.

Plug har gjort stora investeringar i sin produkt, som utvecklats i nära samarbete med våra kunder i flera länder. Bolaget är under stark tillväxt och fortsatt mycket välfinansierat. Såväl medarbetare, grundare och styrelse är väldigt erfarna med starkt ”track record”. Bolaget ser nu stor efterfrågan från industrin i att säkra prisändringar och produktmarginaler genom automatisering, och framåt tydliga kundbehov att förbättra kontroll och arbeta bort manuella risker.

För rätt personer finns nu möjligheten att komma in tidigt i ett bolag med betalande kunder, stark efterfrågan, tydligt värdeskapande, och internt stöd för att lyckas.

Din roll som Value Creation Lead
I rollen som Value Creation Lead kommer du arbeta tätt med bolagets kunder för att maximera deras värde av Plug Softwares produkt. Därutöver får du möjlighet att vara en viktig kugge i bolagsbygget internt och även stötta Plugs tech-team med insikter från kundperspektivet. I takt med din och bolagets framgång finns alla möjligheter till ökat ansvar. Hos Plug vill vi att alla ska känna delaktighet i och ansvar för bolagets utveckling i stort. Alla möjligheter för personlig utveckling ligger i dina händer, med starkt stöd internt för att lyckas.

För att lyckas i rollen behöver du som person vara nyfiken och driven utöver det vanliga. Du ska uppskatta arbete på detaljerad nivå men samtidigt kunna lyfta blicken och identifiera utvecklingspotential i kundsamarbeten och i produkten. Som en tidig del av Plugs team finns alla möjligheter att kunna växa professionellt i en stimulerande och utmanande miljö med hög ambitionsnivå.

Dina ansvarsområden

  • Onboarda och aktivt hjälpa våra kunder få maximalt värde av Plug Softwares produkt.
  • Leda och driva samarbeten med våra kunder på alla nivåer från golvet till styrelserummet.
  • Identifiera kundvärde genom stark analytisk förståelse, och kommunicera dessa.
  • Bidra till produktutveckling med insikter från kundperspektivet.
  • I vårt dagliga arbete, bidra med insikter inom B2B pricing både från tidigare erfarenhet och från ditt arbete med våra kunder.

Dina kvalifikationer

  • Du har stark analytisk förmåga och erfarenhet inom B2B-pricing.
  • 3+ års relevant erfarenhet som exempelvis managementkonsult eller liknande.
  • Relevant universitetsutbildning med bra resultat från ledande universitet, troligen Civilingenjör, Civilekonom, eller motsvarande.
  • Förståelse för ERP-system och affärsprocesser.
  • Meriterande med en god teknisk förståelse av SaaS-tjänster.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt ök.

Låter rollen som Value Creation Lead till Plug Software intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Beata Ström

Search Associate

Beata@needo.se

0707677874