Sales Executive till &Repeat

Sales Executive till &Repeat

Om &Repeat
”Vi människor behöver ofta en liten knuff för att göra rätt. Därför finns &Repeat – världens första pant-lösning för engångsförpackningar. Med &Repeat belönas konsumenter när de sorterar sin engångsförpackning på rätt plats, uppdelat efter förpackningstyp i sorteringskärlet. I vår app samlas all pant och blir direkt till Repeat Credits som kan användas på &Repeats 400+ anslutna restauranger.”

Bland de varumärken som &Repeat samarbetar med finner du Kasai, Brödernas, Lett, Oh Poké med flera. &Repeats verksamhet är belägen till Sverige och Frankrike med kontor i både Stockholm och Paris. Nu söker &Repeat en driven Sales Executive som vill vara en del av deras spännande och viktiga resa.

Din roll som Sales Executive
I rollen som Sales Executive bearbetar du företag av olika storlek inom bolagets segment med allt ifrån restauranger, contract catering samt dagligvaruhandeln med målet att expandera &Repeat på marknaden. Utöver operativt sälj har du ett stort ägandeskap i att vidareutveckla nuvarande och kommande produkter till nya höjder. Du arbetar med uppsökande försäljning och bygger upp din egen kundstock samt tar ett helhetsansvar för att utveckla långsiktiga relationer till dina kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen, från prospektering, boka och utföra möten samt signering av nya kunder. I rollen ingår även att:

  • Planera och utföra försäljningsaktiviteter
  • Rapportera KPI:er på vecko- & månadsbasis
  • Ägandeskap för att vidareutveckla produkten och säljprocessen
  • Bygga långsiktiga relationer med kunder för att säkerställa en hög kundnöjdhet och engagemang

Dina kvalifikationer

  • Ca 2 årserfarenhet inom b2b-försäljning
  • Erfarenhet inom hela försäljningscykeln från prospektering till signerat avtal
  • Meriterande med säljerfarenhet inom restaurangbranschen eller Foodservice
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med relevant universitetsutbildning

Därefter för att lyckas i rollen som Sales Executive har du en ”can do” attityd med stark arbetsmoral och driv. Du har ett sinne för affärsutveckling och drivs av att se förbättringar. Vidare är du strukturerad och metodisk och har lätt att prioritera i arbete. Dina kommunikations- & relationskunskaper är utmärkta och du har hög energi samt gillar att arbeta i ett entreprenörstempo.

Vad &Repeat erbjuder dig
&Repeat erbjuder en möjlighet att arbeta på ett entreprenörsdrivet bolag där du har frihet under ansvar med ett tydligt ägandeskap för att utveckla produkten och affärsområdet. Du arbetar med kompetenta kollegor som alla brinner för samma sak och tillsammans är ni på en resa för att förändra samt förbättra.  För dig som har en förkärlek för sälj och affärsutveckling kommer &Repeat erbjuda möjligheter att växa för att nå nya höjder.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse, fast plus rörlig del

Låter rollen som Sales Executive till &Repeat intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Peter Priklonsky

Sr. Search Associate

peter.p@needo.se

0707763774