Finance and Administration Manager till Lyvia Group

Finance and Administration Manager till Lyvia Group

Lyvia är en europeisk bolagsgrupp som erbjuder software-as-a-service, nischade IT-tjänster samt digital marknadsföring och konsulting. Vi finns i attraktiva områden där vi har identifierat möjligheter att växa genom både organisk tillväxt och genom bolagsförvärv. Vår vision är att bli förstahandsvalet när entreprenörer i små till medelstora företag är ute efter en långsiktig ägarstruktur. Det är viktigt för oss att entreprenörerna får behålla sina värderingar, sin bolags filosofi och identitet. Vi strävar också efter att bli det självklara valet för de bästa talangerna. Vi bygger nu ett ledande europeiskt ”Entrepreneurial Powerhouse” med unika nätverksmöjligheter samlade under ett tak för att skapa en oändlig källa av kunskap och erfarenheter. Läs mer på https://lyviagroup.com 

I rollen som Finance and Administration Manager på Lyvia Goup kommer dina arbetsuppgifter vara att:

  • Ansvara för all ekonomi och administration i moderbolaget samt holdingbolagen i Lyvia Group.
  • Ansvara för all rapportering till Skatteverket och andra myndigheter.
  • Ansvara för all rapportering till övriga externa intressenter, t.ex. banker, försäkringsbolag, Euroclear och agenter för långivare etc.
  • Registrera betalningar i bolagets internetbank samt, tillsammans med CFO, hantera likviditeten i moderbolaget och holdingbolagen.
  • Ansvara för alla koncerninterna transaktioner t.ex. management fees och koncernintern finansiering.
  • Ansvara för löpande kontakter med dotterbolagens redovisningsansvariga.
  • Ansvara för löpande kontakter med övriga leverantörer av finansiella och administrativa tjänster.
  • Ansvara för all dokumentation och administration.
  • Hantera löpande ad hoc-uppgifter.

Tjänsten är placerad på Lyvias huvudkontor på Strandvägen i Stockholm och du rapporterar till CFO.

Vi söker någon med:

  • Mångårig erfarenhet av redovisning och bolagsansvar. Du har goda kunskaper i Excel och uttrycker dig väl både på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper:

Vi ser gärna att du är en kommunikativ och flexibel person och att du trivs i händelserika och föränderliga miljöer. Vidare är det viktigt att du är bekväm med många kontaktytor både internt och externt. Vi tror även att du kan presentera idéer och lösningar för att tillsammans med teamet arbeta med utveckling och förbättring av interna processer och rutiner.

Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Strandvägen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Finance and Administration Manager till Lyvia Group intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Anna Södermark

anna@needo.se