Lösningsorienterad Beredare till Härryda Energi!

Lösningsorienterad Beredare till Härryda Energi!

Beredare | Konstruktör | Projektör | Elprojektör

Är du Distributionselektriker eller Beredare och söker en ny utmaning? Vill du arbeta i en varierad roll med både stora och mindre projekt? Söker du en trivsam arbetsplats där samarbete värderas högt? Då kan tjänsten som Beredare hos Härryda Energi vara något för dig!

Om Härryda Energi
Härryda Energi som elnätsbolag är en viktig del i omställningen till ett fossilfritt samhälle. De har många kunniga och engagerade medarbetare som med hjälp av modern teknik bidrar till att göra framtiden hållbar. Är du redo för en ny utmaning och vill bli en av dem?

Härryda Energi har många decenniers erfarenhet av att bygga och drifta Härrydas elnät där säkerhet och kundnöjdhet är två nyckelbegrepp. De bedriver elhandel, äger, underhåller och utvecklar elnätet i kommunen. Sedan första januari i år äger de även gatubelysningen i kommunen. Oavsett väder finns de lokalt på plats i Härrydaområdet och är alltid redo dygnet runt. Kort sagt, de tar hand om din elförsörjning, säkert och tryggt. 

Härryda Energi ägs till 100% av Härryda kommun. Det innebär att det som våra kunder betalar via elräkningen går till förbättringar i elnätet och är till nytta för invånarna i kommunen. Visst låter det intressant?

Om tjänsten som Beredare
I rollen som Beredare kommer du att arbeta i olika projekt med utredning och analyser för materielberedning och ledningsdragning. Du kommer att ha en nätverkande roll och föra dialog med markägare så väl som privatpersoner, myndigheter och kommunen. Vidare har du ett tätt samarbete med Projektledare och distributionselektriker för att säkerställa processen och arbetets gång. Därmed kommer du dels arbeta från kontoret i Mölnlycke och dels ute på fält. Till dina uppgifter hör även kalkylering, dokumentation samt tillstånd-och avtalsfrågor. Du kommer framför allt arbeta i DP Power inom spänningsområden 0,4 – 52kV.

Härryda Energi erbjuder ett varierande arbete där du kommer vara en viktig del av ett engagerat, omtänksamt och kompetent team. De stöttar varandra och bidrar gemensamt till att utveckla deras verksamhet. Du kommer jobba både individuellt och tillsammans med andra.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utreda, analysera och förbereda materiel och planering för ledningsdragning.
  • Ha en tät dialog med involverade parter både internt och externt så som projektledare, distributionselektriker, markägare, privatpersoner, myndigheter och kommun.
  • Kalkylering, dokumentation och hantering av tillstånd-och avtalsfrågor.

Om dig
Vi söker dig som har en gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning inom el, beredning och/eller elkraft, alternativt att du har arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som Beredare eller liknande. I rollen kommer du att arbeta i ett flertal olika system, vi ser därför att du har en god systemvana och med fördel har arbetat i DP Power. För att lyckas i tjänsten behöver du behärska svenska så väl som engelska flytande och inneha B-körkort.

Som person söker vi dig som är självgående och som vågar ta initiativ. Du är kommunikativ och har en stark känsla för att bygga och förvalta goda relationer. Vidare söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med flera projekt parallellt och som uppskattar en varierad arbetsvardag. Du har ett lösningsorienterad förhållningssätt och kvalitet är något du värdesätter högt. Är du även analytisk och har ett öga för detaljer är det dig vi söker!

Viktigt för tjänsten är:

  • Flytande språkkunskaper i svenska
  • Erfarenhet som Beredare eller annan arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig.
  • God datorvana
  • B-körkort

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Rekryteringen sker löpande.
Tjänstgöringsort: Mölnlycke

Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Johanna Lämhed

Search Associate

johanna@needo.se