Key Account Manager till Elektroskandia

Key Account Manager till Elektroskandia

Key Account Manager till Elektroskandia

Om Elektroskandia

Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen där det idag ingår mer än 145 företag och finns i 48 länder. Elektroskandia är en av Sveriges ledande el-teknikgrossist och har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. De marknadsför och säljer elmaterial och system inom elinstallation, elnät, kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. De ser till att rätt produkt når rätt kund på rätt plats vid rätt tillfälle. Elektroskandia sammanför 2 500 leverantörer med 13 000 kunder och hanterar dagligen 600 ton elmaterial i deras logistikcenter i Örebro.

Hos Elektroskandia kommer du få arbeta inom en global koncern där de satsar på hållbara och långsiktiga lösningar för att vara med och bidra till en bättre värld. Styrkan hos Elektroskandia är deras globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. 

Din roll som Key Account Manager

I rollen som Key Account Manager kommer du arbeta i ett centralt team med att primärt utveckla affären gentemot en av våra strategiskt viktiga kunder. Elektroskandia kommer att erbjuda dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett härligt team med utrymme för att ta egna initiativ samt goda utvecklingsmöjligheter. Elektroskandia vill att du kontinuerligt ska utvecklas i din roll, dels genom egna insatser, dels genom deras interna utbildningsmöjligheter.

Din roll innebär bland annat att:

  • Arbeta nära kund och övriga avdelningar för att bidra till effektiva flöden och kundnytta.
  • Ansvara för kommunikationen med nyckelleverantörer.
  • Sätta kunden i fokus samt utveckla affärer.
  • Förhandla och driva frågor med både beställare, inköpare och internt.

Dina kvalifikationer

  • Gymnasial utbildning
  • Några års arbetslivserfarenhet
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som har lätt för att strukturera upp ditt arbete och är analytisk. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt är ansvarsfull. Du har lätt för att samarbeta och är van att arbeta i ett högt tempo. Vidare skapar du även förtroende i dina relationer som du värnar om samt upprätthåller.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Sverige

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Key Account Manager hos Elektroskandia intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Ser framemot att höra ifrån dig!

Emelie Smirnoff

Search Associate

Emelie@needo.se