Enterprise Sales Executive till HiQ

Enterprise Sales Executive till HiQ

Om HiQ

HiQ är ett av norra Europas ledande tech-konsultbolag. Deras kunder är marknadsledande globala aktörer inom allt från fordonsindustrin, finans, försäkring, retail, media och gaming samt en stor del inom offentlig sektor. Teamet i Stockholm ligger bland annat bakom Sveriges mest använda app Swish.

Här kommer du in i en större organisation med tydlig vision framåt och ambition att växa. Du har stor chans att påverka och bidra med förändring i ett team med stor utvecklingspotential. Teamet ska utöka med flera Enterprise Sales Executives och söker dig som vill vara del av en spännande tillväxtsresa!

Din roll som Enterprise Sales Executive

Du kommer tillsammans med ditt team utveckla ett affärsområde inom ett brett segment. I rollen ansvarar du för hela processen gentemot dina kunder för att hjälpa dem med allt från tillfälliga konsultlösningar till större långsiktiga digitaliseringsprojekt. Du är involverad i hela säljcykeln – från att etablera kontakt, föra en kontinuerlig dialog för att kartlägga organisationer och identifiera rekryteringsbehov, till avtalsskrivning, implementation och uppföljning. Du strävar efter att ha ett långsiktigt samarbete med dina kunder och arbetar proaktivt för att tillgodose nutida så väl som framtida behov.

Dina kvalifikationer

  • Erfarenhet av nykundsbearbeting och försäljning inom b2b
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av arbete inom IT-konsultbranschen eller rekryteringsbranschen är meriterande

För att lyckas väl i rollen bör du vara framåtlutad, driven och resultatinriktad. Du trivs med att ha många kontaktytor och skapa långsiktiga relationer. Du trivs bra i föränderliga organisationer där du får ta egna initiativ och vara med och bidra till affären.

Praktiska detaljer

Start: Enligt överenskommelse från och med Aug-okt

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Lön: Fast + provision

Plats: Stockholm

Fanny Paulsen

Search Associate

Fanny@needo.se