Kundansvarig säljare till Nyckeltalsinstitutet

Kundansvarig säljare till Nyckeltalsinstitutet

Nyckeltalsinstitutet är en av de främsta aktörerna inom people analytics och har en unik och stor databas med nyckeltal inom arbetsvillkor från svenska arbetsmarknaden och olika branscher. Med våra nyckeltal och index stöttar vi hundratals organisationer att bli mer framgångsrika och attraktiva arbetsgivare. I en värld av tyckande levererar vi fakta som bidrar till framgångsrika arbetsgivare. Läs gärna mer på nyckeltalsinstitutet.se

Medarbetarna är företagens viktigaste resurs!
Utan medarbetare – inga resultat, så därför gäller det att som arbetsgivare att attrahera, utveckla och behålla kompetenser för att nå bästa möjliga resultat. Vill du hjälpa arbetsgivare med kunskap om sitt värde som arbetsgivare? Gillar du siffror och faktabaserade beslut? Gillar du försäljning? Då har vi ett spännande sälj-jobb att berätta om!

Nyckeltalsinstitutet erbjuder sina kunder ett flertal produkter och tjänster inom mätning av nyckeltal och index, bland annat jämställdhetsindex, hälsoindex och hållbarhetsrapporter. Deras olika index används idag av många kända företag i Sverige och presenteras i en digital portal. Nyckeltalsinstitutet är helt unika i att erbjuda dessa typer av mätningar och index med en databas som täcker 15% av svenskt arbetsliv. Nyckeltalsinstitutet har en unik position på marknaden och är ofta positivt omskrivna i debatter och nyhetsartiklar.
Vi ser stora möjligheter framåt och vill växa med ytterligare säljare. Speciellt efter ett samgående med Söderberg och Partners där helt nya möjligheter öppnats och där vi ser ytterligare skäl till att stärka vårt säljteam.

Din roll som Kundansvarig säljare:

I rollen som Kundansvarig säljare på Nyckeltalsinstitutet är din främsta uppgift att skapa och utveckla nya affärsmöjligheter samt vidareutveckla affärsrelationer med befintliga kunder. Det gör du genom att proaktiv ta kontakt med potentiella kunder på ett traditionellt sätt där du uppmuntras att tänka utanför boxen och vara kreativ i din försäljning. Du kommer ingå i ett engagerat och aktivt team som brinner för att etablera nya affärer och sprida kunskap kring hur HR nyckeltalen kan hjälpa organisationer till framgång. Ditt fokus kommer ligga på att etablera nya kontakter och din målgrupp är personer inom HR-segmentet och generellt personer i ledande positioner som vill kunna utveckla sin organisation.

Dina kvalifikationer:

  • Du har några års erfarenhet av att driva försäljning, allt från prospektering och bearbetning av nya kunder till merförsäljning hos befintlig kund.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande kvalifikationer:

  • Akademisk utbildning inom Ekonomi, HR, beteendevetenskap eller statistik 
  • Ett intresse för att mäta mjuka värden 
  • Kunskaper inom Office-paketet

För att lyckas i rollen som Kundansvarig säljare ser vi att du är en social och utåtriktad person med en förmåga att skapa relationer. Du är en god lyssnare och lyhörd för kundens behov samtidigt som du vågar utmana kunden till nya tankebanor. Du har lätt för att skapa goda och förtroendeingivande relationer med personer på olika befattningsnivåer samt besitter en stark initiativförmåga och är affärs- och resultatdriven med en vilja att nå högt uppsatta mål. Du är inte heller rädd för att ta i lite extra när det behövs för att nå målen. Gärna en lagspelare som både hjälper och tar hjälp av laget för att nå målen.

Vad Nyckeltalsinstitutet erbjuder:
Hos Nyckeltalsinstitutet får du ett utmanande och spännande jobb med stora möjligheter att påverka både ditt och verksamhetens arbete med egna initiativ och idéer. Vårt motto är att det vi gör ska vara kul, lärorikt och lönsamt för alla parter. Förutom att du blir en del i ett härligt och kompetent gäng tillkommer även generösa förmåner.

Övrigt:

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Lön: Fast + provision

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och längtar efter att utvecklas? Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Robert Lövgren

Recruitment Consultant

Robert@needo.se

070-7873156