Serviceinriktad Redovisningsekonom

Serviceinriktad Redovisningsekonom

Serviceinriktad Redovisningsekonom till Gundlach Automotive Solutions

Är du intresserad av ekonomi och har ett prestigelöst förhållningssätt, ett intresse för service och vill vara en del av ett bolag på tillväxt? Då kan tjänsten som Redovisningsekonom på Gundlach Automotive Solutions vara rollen för dig!

Om Gundlach Automotive Solutions

Gundlach Automotive Solutions är i grunden ett tysk ägt bolag med kontor, produktion och lager i Göteborg – Torslanda. Där arbetar de med montering av bildäck i deras semiautomatiserade produktionsanläggning och skapar färdiga däck för leverans till deras kunder inom bilindustrin. De borgar för högsta kvalitet och med stort fokus på säkerhet.

Din roll som Serviceinriktad Redovisningsekonom

I rollen som Serviceinriktad Redovisningsekonom kommer fokus ligga på att avlasta ekonomiavdelningen men också vara behjälplig på kontoret i form av olika serviceuppgifter. Vi har valt att beskriva rollen utifrån två ansvarsområden, Ekonomi & Service.

Ekonomi: Här kommer fokus ligga i att stötta deras Ekonomiansvarige och Fabrikschefen i deras dagliga arbete. Du kommer bland annat arbeta med bokföring och redovisning, hantera leverantörs-och kundreskontra samt ta fram rapporter och göra analyser. Det kan också bli en del lönehantering och enklare HR-administration.

Service: Här kommer du arbeta med intern service gentemot kontoret med fokus på avlastning och underlättande för samtliga medarbetare. Det innebär en stöttande roll med lite inköp, bokning av resor och hotell och liknande.

  • En klippa i en viktig roll på kontoret helt enkelt!

Om dig

För att du ska trivas i rollen tror vi att du har en god känsla för service och har ett prestigelöst förhållningssätt till dina kollegor och arbetsuppgifter. Du är lyhörd och strukturerad men trivs också med att ta egna initiativ och ställer hellre en fråga för mycket än för lite. Råkar du ha en smula humor är det ett stort plus!

Din bakgrund

  • Minst gymnasial ekonomiutbildning.
  • Tidigare arbetslivserfarenhet gärna inom service eller supportande roll.
  • Körkort B.
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Har du också erfarenhet av något av följande är det en merit

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Erfarenhet av arbete i Excel
  • Erfarenhet av affärssystemet NAV
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Vad erbjuder rollen och företaget dig

Här erbjuds du en central och stöttande roll i en liten stabsfunktion i ett växande företag som fortsätter satsa på automatiserade lösningar. Du kommer sitta i fräscha nybyggda lokaler i Torslanda där kulturen i organisationen präglas av högt till tak och där du är en möjliggörare för att andra ska lyckas i sitt arbete.

Övrigt

Start: Så snart som möjligt eller efter överenskommelse
Omfattning: Rekrytering. 100%. Gundlach tillämpar 6 månaders provanställning.
Plats: Göteborg, Hisingen, John Bunyans Väg 1, 418 78 Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Serviceinriktad Redovisningsekonom till Gundlach Automotive Solutions intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Peter Karnstedt

Recruitment Consultant

Peter@needo.se

070-4558546