Byggledare Telecom Mobilnät till Netel

Byggledare Telecom Mobilnät till Netel

Har du ett intresse för Telecom och Mobilnät och trivs i en koordinerande/ledande roll? Då kan rollen som Byggledare för Netel i Göteborg vara rollen för dig!

Om Netel

Netel bedriver verksamhet i Norden och har långtgående serviceavtal i västra Sverige. De är ett entreprenadbolag specialiserat på planering, utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kommunikation och el. Netel levererar helhetslösningar för alla typer av el- och kommunikationsnät åt bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, operatörer och nätägare.

Verksamheten är indelad i fyra huvudsakliga områden; telekom, fastnät, elinstallationer, samt service och underhåll. Gemensamt för samtliga områden är att de alltid bedrivs med kundernas behov i centrum. Viktigt är att bygga långsiktiga, förtroendefulla relationer och givande samarbeten.

Om rollen som Byggledare inriktning Telecom Mobilnät hos Netel.

I rollen som Byggledare inom Telecom med inriktning mot mobilnät kommer du i Göteborg tillhöra ett litet team om 5 medarbetare. Du kommer hantera ett större antal byggprojekt i olika faser med inriktning mot en större kund, ex Telenor där du äger byggprojektet från det att beställning kommer till det att leveransen är utförd. Under projektperioden har hanterar du projektering, personal-(Under Entreprenörer) och materialanskaffning, koordinering och löpande uppföljning av projekten samt dokumentation och administrerar redovisning och fakturering.

Behövs specialutrustning i form av kran/helikopter eller liknande är det du som bokar det med. En station tar mellan 4-7 dagar att bygga om och du kan hantera ett större antal projekt parallellt med varandra.

Dina huvudarbetsuppgifter kommer vara

 • Koordinera flertalet byggprojekt mot en av Netels större kunder.
 • Projektering, planering, material och personalanskaffning.
 • Löpande dialog och uppföljning med kunden samt dokumentation, redovisning och fakturering på avslutade projekt.

Om dig:

För att passa i rollen kan du antingen komma från branschen med fokus på Mobilt Telekom eller från byggsidan som Byggsamordnare, Byggledare eller Projektledare. Är du en engagerad och driven tekniker som idag agerar koordinerande i mindre projekt och är redo att ta nästa steg kan det här vara ett nästa steg.

Som person är du sannolikt driven & självgående och får saker ur händerna. Du trivs med stort eget ansvar och har en problemlösande ådra. Dessutom är du van att arbeta strukturerat och koordinerande.

Krav:

 • God teknisk förståelse.
 • God datavana Excell och resterande Officepaket.
 • Körkort.
 • Goda kunskaper i Svenska & Engelska.
 • Erfarenhet av att koordinera och samordna personal

Har du dessutom erfarenhet av någon av följande är det meriterande.

 • Erfarenhet av Hållfastighetslära/Byggnation
 • Erfarenhet som Projekterare, Byggledare eller liknande.
 • Erfarenhet av Telekom inriktning mobilnät.

Netel erbjuder dig

Förutom stora personliga utvecklingsmöjligheter får du en varierande vardag med stor personlig flexibilitet. 30 semesterdagar, 40timmar ATK, Kollektivavtal samt försäkringar och Friskvårdsbidrag om 2000kr/år. Samt bil som används i tjänsten.

Övrigt:
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Tjänsten är en Tillsvidareanställning hos Netel som tillämpar 6 mån provanställning.
Plats: Bäckebol, Göteborg
Lön: Enligt Överenskommelse

Låter rollen som Byggledare för Netel intressant? Urvalet sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

Peter Karnstedt

Recruitment Consultant

Peter@needo.se

070-4558546