Consultant Sourcing Manager till HiQ

Consultant Sourcing Manager till HiQ

Om HiQ
HiQ är ett av norra Europas ledande IT tech-konsultbolag. Deras kunder är marknadsledande globala aktörer inom allt från fordonsindustrin, finans, försäkring, retail, media och gaming samt en stor del inom offentlig sektor. Teamet i Stockholm ligger bland annat bakom Sveriges mest använda app Swish.

Nu söker HiQ en Consultant Sourcing Manager till ett nytt affärsområde som ska byggas upp inom Business Critical IT. Här ges möjligheten att komma in i en större organisation som har ambition att växa med en tydlig vision framåt. Det ger dig även stor chans att påverka och bidra med förändring i ett team med stor utvecklingspotential att få ta mer ansvar framåt.

Din roll som Consultant Sourcing Manager
Som Consultant Sourcing Manager kommer du att bygga upp och utveckla ett nätverk av konsulter. I rollen ingår att föra en proaktiv leverantörskontakt och kundkontakt för att förstå personalbehov, identifiera och kontakta relevanta konsultprofiler och matcha rätt konsult mot rätt uppdrag. Rollen innefattar många kontaktytor både internt och externt med ambition att skapa ett starkt nätverk och relationer. Här ges möjlighet att komma in i ett tidigt skede där HiQ nu satsar på ett nytt arbetssätt inom deras största affärsområde. Det kommer ge dig goda möjlighet att växa internt framåt!

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ta emot förfrågningar från kunder
  • Uppstartsmöte för att kartlägga personalbehov
  • Research och kartläggning av relevanta profiler
  • Bygga upp, utveckla och behålla goda relationer med konsulter och underkonsulter
  • Avtalsadministration

Dina kvalifikationer

  • Erfarenhet inom uppsökande rekrytering eller försäljning
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet inom IT-konsultbranschen är meriterande
  • Eftergymnasial utbildning är meriterande

För att lyckas väl i rollen bör du vara framåtlutad, driven och resultatinriktad. Du bör också vara strukturerad och självgående i ditt arbete. Du trivs med att ha många kontaktytor och skapa långsiktiga relationer.

Praktiska detaljer

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Lön: Fast + provision

Plats: Stockholm

Fanny Paulsen

Search Associate

Fanny@needo.se