Kampanjchef till Hemköp

Kampanjchef till Hemköp

Om Hemköp

Välkommen till Hemköp, ett företag som erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar – kärleken till mat genomsyrar allt Hemköp gör. Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö där du får en bra balans mellan jobb, fritid och familj.
För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. De uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

Hemköp har påbörjat en väldigt spännande resa och visade upp rekordresultat för 2021. Företaget har en mycket spännande tid framför sig och söker nu en Kampanjchef som tillsammans med ett kampanjteam på åtta personer ska fortsätta leverera marknadens bästa kampanjprogram. Vill du bli en av Hemköps viktigaste spelare i den fortsatta kommersiella framgången så tveka inte att söka denna roliga och utmanande tjänst!

Din roll som Kampanjchef

Som Kampanjchef ansvarar du för kampanjavdelningen och genomförandet av Hemköps kampanjer. Du har en avgörande roll för att fortsätta driva förändring till ett än mer kommersiellt och datadrivet kampanjarbete samt operativt säkra arbetssätt för struktur, uppföljning, styrning och genomförande. Du som Kampanjchef driver utvecklingen av kampanjerbjudande och säkerställer det operativa genomförandet tillsammans med handlare och butikschefer i marknadsrådet. Du leder, utvecklar och följer upp kampanjteamet för att skapa engagemang och säkerställer rätt kompetens och förmågor inom alla ansvarsområden. Det är Kampanjchefens ansvar att tillförs rätt förutsättningar för att teamet ska uppnå sina mål och KPI:er. Som Kampanjchef är det även ditt ansvar att säkerställa rätt organisation för att leverera på kort likväl som på långsiktiga mål och strategier. Rollen består av, men är inte begränsad till:

 • Strategiskt leda, driva och utveckla Hemköps försäljning genom ett kampanjerbjudande i världsklass
 • Ansvara för att strategiskt bygga ihop kampanjprogrammet
 • Säkerställa attraktiva, kundanpassade och lönsamma kampanjer och klipp
 • Ansvara för att sätta plan, budget, roadmap och därmed skapa förutsättning för volym och lönsamhetsutveckling
 • Som medlem i försäljningsavdelningens ledningsgrupp bidra till den övergripande kedjestrategin

Dina kvalifikationer

 • Akademisk utbildning, Civilingenjör, Civilekonom eller motsvarande branscherfarenhet
 • Flerårig erfarenhet av kampanjarbete och/eller lång erfarenhet av dagligvaruhandeln
 • Erfarenhet från ledande roller samt resultat och budgetansvar
 • Förhandlingsvana
 • God kunskap om trender och konkurrenter inom branschen
 • Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

För att lyckas i rollen som Kampanjchef är du en prestigelös doer med en stark förmåga att bygga relationer. Du besitter en god analytisk förmåga och har ett starkt driv med en hög initiativförmåga mot att göra bra affärer och leverera starka resultat. Du har en god strategisk och kommunikativ förmåga som engagerar och skapar förtroende bland många olika intressenter. Slutligen är du van vid ett högt arbetstempo och motiveras av högt ställda krav.

Övrigt

Start: Enligt ök
Plats: Stockholm
Lön: Enligt ök

Låter rollen som Kampanjchef till Hemköp intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Peter Priklonsky

Sr. Search Associate

peter.p@needo.se

0707763774