Junior Underhållstekniker till Tamro!

Junior Underhållstekniker till Tamro!

Vill du ha ett livsviktigt uppdrag där du bidrar till att läkemedel finns på apotek och sjukhus? Gillar du att ge service till kollegor och när den ena dagen inte är den andra lik? Har du erfarenhet av felsökning och underhållsarbete i en industriell miljö? Vill du ha en bred roll där samarbete är nyckeln? Sök då tjänsten som underhållstekniker till Tamro!

Om Tamro
Tamro är en medicin- och läkemedelsdistributör som förser myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter med samhällsviktig logistik. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel, över hela Sverige. Det säkerställer Tamro med tre distribunaler; Stockholm, Göteborg och Umeå.

Din roll som Underhållstekniker
I tjänsten som Underhållstekniker på Tamro kommer du att arbeta i Tamros produktion och omkringliggande lokaler. Du arbetar med felsökning, förebyggande och avhjälpande underhåll. Vidare kommer du även arbeta med installation och projektarbeten. Underhållet kommer att gälla främst El och Automation, dock förutsätter rollen att du är prestigelös och agerar på ärenden mot hela verksamheten. Ärendena kommer in via en Jourtelefon och en gemensam e-mail där arbetsledande chef leder och fördelar uppgifterna. Som Underhållstekniker har du kontaktytor både internt inom Tamro och Produktionen men också externt i form av leverantörer och servicepartners

Teamet du kommer att tillhöra består av 12 tekniker varav 2 som endast arbetar natt. Arbetstiderna är söndag-fredag, 6–21, fördelat på rullande schema. Var sjätte vecka har du beredskapskapstjänstgöring och förväntas vara tillgänglig för att åtgärda akuta reparationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Felsökning, förebyggande och avhjälpande underhåll.
  • Elinstallationer och övriga projekt kopplade till verksamhetens behov.
  • Koordinering av underhåll på lokal och maskin.

Om dig
Vi ser gärna att du har minst en gymnasial teknisk utbildning, gärna med fokus på El, mekanik och/eller Automation. Utöver relevant erfarenhet har du troligtvis arbetat i några år i en teknisk roll där du har lärt dig att behärska felsökning och underhållsarbete i en industriell miljö och du är nu redo för en spännande utmaning i ett samhällsviktigt bolag! Som person är du självständig och har god initiativförmåga då du oftast kommer att ställas inför nya uppgifter och utmaningar. Då det är mycket kontaktytor, både interna och externa, är det av stor vikt att du är kommunikativ och serviceminded. Vidare är du samarbetsvillig då du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor

Viktigt för tjänsten är

  • Gymnasial teknisk utbildning, gärna inom El, Mekanik och/eller Automation.
  • B-Körkort.
  • Okej med att arbeta på hög höjd.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • Möjlighet att arbeta varierande arbetstider.

Vad Tamro erbjuder dig
Tamro består av ca 800 medarbetare där du kommer tillhöra Teknikavdelningen som ser till att produktionen inte stannar upp vilket innebär att läkemedel kommer fram till Sveriges invånare. Du får utöver en bred tjänst och arbeta i ett härligt team med bra sammanhållning även förmånlig lön och ett bra förmånspaket.

Övrigt
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse.
Omfattning: 100%, Heltid. Provanställning i 6 månader tillämpas.
Plats: Kungens kurva, Stockholm. I vissa fall åker du på ärenden till Nykvarn och Eskilstuna med poolbil.
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Underhållstekniker till Tamro intressant? Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Lukas Ekholm

Search Associate

lukas@needo.se