Senior Säljare till Liftgruppen i Stockholm!

Senior Säljare till Liftgruppen i Stockholm!

Har du några års erfarenhet av försäljning och vill ta nästa steg? Vill du ha ett arbete där du kan planera din egen arbetsvardag? Är du en driven person som motiveras av att nå dina mål och dessutom är en fena på att bygga goda relationer? Då kan tjänsten som Senior Säljare till Liftgruppen vara något för dig!

Om Liftgruppen
Liftgruppen är något så speciellt som ett nystartat bolag med stort kundunderlag och flera agenturer redan på plats! Som en avknoppning från en av marknadsledarna i inom Truck- och Liftbranschen finns mycket rutin och erfarenheter i bolaget där de nu tar sats mot att etablera sig som en marknadsledare inom försäljning och service av liftar! Visionen är att vara kundens, leverantörens och medarbetarnas givna val vilket de strävar emot med målsättningen att göra vardagen enklare för sina kunder. Och för att nå den visionen behöver de nu ytterligare en Senior Säljare till deras säljorganisation!

Rollen som Senior Säljare
I rollen som Säljare hos Liftgruppen arbetar du för att expandera bolagets verksamhet runt omkring Stockholm. I ditt arbete marknadsför du Liftgruppens produktportfölj som består av truckar inom tre olika segment; sax- och bomliftar, billiftar och släpvagnsliftar samt även olika typer av serviceavtal. Du ansvarar framför allt för Stockholmsområdet med omnejd med möjlighet att utveckla affärer i hela Sverige. Du kommer både bearbeta befintliga kunder såväl som nya. I rollen arbetar du med stor frihet under ansvar och ser själv till att initiera och följa upp kunddialogen. Du utgår hemifrån med en tjänstebil och arbetar främst ute på fält med möjlighet till arbete på Liftgruppens kontor i Jordsbro strax utanför Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Fullt kundansvar, både av befintliga kunder och nya kunder.
  • Bygga relationer med kunder.
  • Samarbeta med Liftgruppens servicetekniker.
  • Samarbeta med säljorganisationen.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och minst fem års erfarenhet inom försäljning. Besitter du även en eftergymnasial utbildning inom försäljning är detta meriterande, likaså om du har någon typ av teknisk eller mekanisk arbetslivserfarenhet. Eftersom du kommer att resa i tjänsten är B-körkort ett krav. Du behärskar svenska flytande och har minst grundläggande kunskaper i engelska. I tjänsten förekommer administration och dokumentation – vi ser därför att du besitter en god datorvana och är väl bekant med Officepaketet.

Vidare ser vi gärna att du är en trygg relationsskapare som har lätt för att knyta nya kontakter. Du är en driven person som gärna arbetar efter uppsatta mål och som gillar att tävla mot dig själv efter dina egna och bolagets förväntningar. Är du även ödmjuk, serviceinriktad och motiveras av varierande arbetsdagar kommer du att trivas hos Liftgruppen!

Viktigt för tjänsten är:

  • B-körkort och flytande kunskaper i svenska.
  • Att du är målmedveten, serviceinriktad och en relationsbyggare.
  • God datorvana och vilja att lära sig mer om liftbranschen.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Rekrytering 
Plats: Stockholm med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Senior Säljare till Liftgruppen intressant? KUL! Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

Josefin Ekström

Search Associate

Josefin@needo.se

0739399513