Junior Sälj – och Ekonomiassistent till Olema Truckspecialisten!

Junior Sälj – och Ekonomiassistent till Olema Truckspecialisten!

Gillar du kombinationen av ekonomi, administration och support? Är du i början av din karriär och vill ha en varierad arbetsvardag? Då kan tjänsten som Ekonomiassistent- och säljsupport på Olema Truckspecialisten vara tjänsten för dig!

Om Olema Truckspecialisten
Olema Truckspecialisten AB har sitt huvudkontor i Norrköping med ett ytterligare kontor i Göteborg. Bolagets affärsidé är att bedriva service, försäljning och utbildning på truckar, samt tillhanda hålla reservdelar till dessa. Verksamheten bedrivs i stora delar av Sverige med servicetekniker från Dalarna i norr till Skåne i söder.

Olema Truckspecialisten är generalagent för Cat Lift Truck i Sverige som majoriteten av servicen är på men samtliga märken innefattas. Det förekommer också service av andra maskiner såsom städmaskiner.

Du kommer till en arbetsplats som värderar gemenskap, utveckling och långsiktighet där du får utveckla dina kunskaper inom ekonomi, marknad och kommunikation. På Olema Truckspecialisten får du möjlighet att gå bredvid och lära dig av en erfaren ekonomiansvarig vars arbetsuppgifter du kommer avlasta.

Om rollen som Sälj- och ekonomiassistent
Som Sälj- och ekonomiassistent på Olema Truckspecialisten kommer du att vara placerad på verksamhetens huvudkontor i Norrköping och även ha ett tätt samarbete med kontoret i Göteborg. Du kommer att arbeta i en supporterande roll därdina huvudsakliga arbetsuppgifter består av löpande bokföring i form av kund- och leverantörsfakturor. Vidare kommer du att vara behjälplig vid avstämningar och avlasta ekonomiansvarig med diverse ekonomiadministration. För variation kommer du också att supportera säljarna med administrativa uppgifter med bland annat övervakning och koordinering av leveranser och offerter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hantering av kund- och leverantörsfakturor.
  • Stötta ekonomiansvarig med avstämningar och ekonomiadministration.
  • Stötta säljarna administrativt med bland annat offerter och leveransövervakning.

Om dig
Vi ser gärna att du som söker har en gymnasieexamen inom Ekonomi. Vi tror även att du har minst ett års erfarenhet av ekonomirelaterat arbete. Vidare ser vi att du har flytande kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift samt besitter goda kunskaper i Office-paketet. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av Visma och/eller GARP.

För att lyckas i rollen som Sälj-och ekonomiassistent har du ett ödmjukt och prestigelöst förhållningssätt då du motiveras av en varierande arbetsvardag där du stöttar upp där behovet finns. Du är en serviceinriktad och positiv person som tycker om att bygga och stärka relationer både internt och externt i bolaget.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Rekrytering
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Sälj- och ekonomiassistent till Olema Truckspecialisten intressant? KUL! Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig.

Josefin Ekström

Search Associate

Josefin@needo.se

0739399513