Executive Assistant till Qarlbo

Executive Assistant till Qarlbo

Om Qarlbo

Qarlbo är ett svenskt familjeägt investeringsbolag som grundades år 2007. Qarlbo investerar i följande sektorer; underhållning, hälsovård, hållbarhet, fastigheter och andra finansiella investeringar. Qarlbo är exempelvis huvudägare i bl.a. Pophouse som utvecklar och investerar i koncept inom underhållningsbranschen. Pophouse innefattar starka varumärken som ABBA The Museum, Pop House Hotel samt Hasselbacken och Cirkus på Djurgården. Pophouse äger även Space – Europas största gamingcenter som även huserar Avicii museum.

Nu söker Qarlbo en Executive assistent som vill vara med på en spännande tillväxtresa.

Din roll som Executive Assistant

I rollen som Executive Assistant ingår du i ett team som är i början av sin tillväxtresa där du kommer få möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med Qarlbo. Som Executive Assistant ansvarar du för kalenderhanteringen samt koordineringen av interna och externa möten framförallt för CEO. Du planerar och organiserar såväl resor som konferenser. I rollen är du högst delaktig i att sätta en prägel på verksamheten genom att skapa rutiner och hjälpa till att ta fram material för internt bruk. Du kommer även i viss utsträckning förbereda och se över prestationer och material inför möten och tillställningar. Som Executive Assistant på Qarlbo trivs du med att arbeta effektivt på en arbetsplats med högt tempo samt drivs av att arbeta i en utmanande miljö. I rollen ingår även att du agerar Office Manager med ett ansvar över kontoret och ser till att det bedrivs på ett smidigt sätt. För att kontorets verksamhet ska fortlöpa finns det en Office Assistant som du har ett personalansvar för. Rollens uppgifter innefattar men är inte begränsad till:

 • Primärt assistera CEO samt i viss utsträckning övriga teammedlemmar
 • Planera och organisera resor, konferenser och möten
 • Se över samt uppdatera material, såsom personalhandbok m.m.
 • I viss utsträckning se över presentationsmaterial
 • Godkänna och stämma av fakturor och underlag
 • Utläggshantering för CEO  
 • Ansvara för att kontoret bedrivs på ett smidigt och snyggt sätt
 • Personalansvar för Office Assistant

Kvalifikationer

 • Några års relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Intresse och erfarenhet av projektledning är meriterande
 • Tidigare erfarenhet som assistent inom liknande bransch är meriterande
 • Flytande svenska och engelska

För att lyckas i rollen som Executive Assistant hos Qarlbo lägger vi stor vikt vid dig som person och tror du är en kommunikativ, strukturerad och socialt säker person som alltid bistår med god service. Du trivs med att arbeta i team, har ett strukturerat arbetssätt och kan snabbt skapa dig en överblick för dina och andras arbetsuppgifter. Vi tror att du beskrivs som en person som är lyhörd, prestigelös, lösningsorienterad och vågar komma med egna initiativ och möjliga förbättringsförslag.

Övrigt

Start: Enl. ök.
Omfattning: Heltid.
Plats: Stockholm
Lön: Enl. ök.

Låter rollen som Executive Assistant till Qarlbo intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig

Peter Priklonsky

Sr. Search Associate

peter.p@needo.se

0707763774