Head of Sales till Happy Workday Drinks

Head of Sales till Happy Workday Drinks

Om Happy Workday Drinks
Happy Workday Drinks är ett nytt spännande premiumvarumärke som säljer hälsodryck i dagligvaruhandeln. Under sommaren 2021 lanserades två energidrycker som idag finns i över 180 ICA-butiker runt om i Sverige. Visionen är att skapa ett dryckesvarumärke som bidrar till att få en ökad produktiv arbetsdag, om det så gäller att starta dagen med energi eller för att varva ner på kvällen för att få energi till nästkommande dag.

Hos Happy Workday Drinks genomsyrar den entreprenöriella andan både medarbetarna och verksamheten. Den består av en engagerad, målmedveten och kreativ ledningsgrupp som i ett högt tempo ska fortsätta bygga upp Happy Workday Drinks varumärke.

Din roll som Head of Sales
Som Head of Sales har du en nyckelroll på Happy Workday Drinks. Du kommer ingå i organisationens ledningsgrupp och rapportera till försäljningsansvarige. Du kommer ta ett ägandeskap för hela försäljningsprocessen och därmed även arbeta aktivt ute på fältet med att sluta nya samarbeten med aktörer inom convenience/service- och dagligvaruhandeln. Du kommer ansvara och leda en befintlig säljorganisation om tre säljare som under närtid ska växa till ett större team. Att kontinuerligt arbeta med utvecklingen av produktsortimentet, varumärkesbyggandet samt affärsutvecklingen tillsammans med ledningsgruppen kommer vara en stor del av din vardag.

Din roll innebär att:

  • Implementera och utveckla Happy Workday Drinks go to market strategi.
  • Bygga ett starkt och kunnigt säljteam för att säkerställa att Happy Workday Drinks når sina ambitiösa tillväxtmål.
  • P&L ansvar
  • Implementera och/eller förbättra processer, rutiner, pitcher och säljstrategier för att kontinuerligt utveckla teamet.
  • Leda med gott exempel genom att driva försäljningsprocesser på egen hand.

Dina kvalifikationer

  • Flera års erfarenhet av försäljning inom FMCG
  • Erfarenhet av att utveckla och driva en säljorganisation med goda resultat
  • Erfarenhet av att coacha och leda andra
  • Erfarenhet av att förhandla komplexa avtal.
  • Erfarenhet från en säljande roll i snabbväxande miljö ses som starkt meriterande

För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, driven och strukturerad. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och trivs med att verka i en snabbrörlig organisation. Du är en naturlig ledare som har förmågan att få med sig sitt team. Vi ser även att samarbetsförmåga är en viktig egenskap då du kommer ha en krossfunktionell roll med flera kontaktytor, internt som externt. Du är en entreprenör som älskar att göra affärer och bygga bolag.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Lidingö

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Head of Sales på Happy Workday Drinks intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

 

Nora Bengtsson

Search Associate

nora@needo.se

073-868 05 06