Ekonomiassistent till Boston Consulting Group

Ekonomiassistent till Boston Consulting Group

Om Boston Consulting Group

Boston Consulting Group är ett internationellt managementkonsultföretag och världens ledande rådgivare inom affärsstrategier. De samarbetar med kunder från privata, offentliga och icke-vinstdrivande sektorer i alla regioner för att identifiera deras mest värdefulla möjligheter, hjälpa dem hantera sina mest kritiska utmaningar samt utveckla företaget i stort. BCG grundades 1963 och är ett privatägt företag med fler än 12 000 anställda på 90 kontor i 50 länder, beläget i bland annat Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Integritet, respekt för individen, värdeskapande och inverkan på samhället är några av BCG:s kärnvärden.

I rollen som Ekonomiassistent

Som Ekonomiassistent är du en del av det Nordiska redovisningsteamet som består av åtta personer, där ni arbetar tillsammans för att stötta hela organisationen. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hantera bolagets AP process, med fokus på betalning av fakturor och reseräkningar för kontoret både i Stockholm och Finland. Som Ekonomiassistent kommer du även att ha kontakt med andra avdelningar inom organisationen och bistå med hjälp kring frågor om fakturor/betalningar. Dina arbetsuppgifter innebär primärt:

  • Hantera betalningar av fakturor och reseräkningar
  • Kunna bistå med hjälp kring faktura/betalningsrelaterade frågor

Dina kvalifikationer

  • Avklarad eller pågående universitets/högskoleutbildning inom ekonomi
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi är meriterande
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen som Ekonomiassistent är du ansvarstagande, driven och kommunikativ. Du ska gilla struktur och ha lätt för att organisera dina dagar och ditt arbetssätt, men också vara nyfiken och drivas av att samla på dig nya kunskaper och erfarenheter.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Konsultuppdrag, deltid 50%
Plats: Stockholm
Lön: Enligt ök.

Låter rollen som Ekonomiassistent för Boston Consulting Group intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Beata Ström

Search Associate

Beata@needo.se