Recruitment Consultant till Needo West

Recruitment Consultant till Needo West

Vill du vara med på resan och bygga upp västra Sveriges bästa rekryteringsteam? Vi på Needo West söker nu en affärsdriven Recruitment Consultant som vill vara en del av vår tillväxtresa!

Om Needo
På Needo hjälper vi kunder och kandidater över hela Sverige med både rekrytering och konsulttjänster, och har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. För att vara en heltäckande leverantör inom People Management har vi etablerat tre affärsområden; Needo Talent, Needo Executive och Needo On-site.

Vi arbetar med några av Europas starkaste varumärken och största företagskoncerner, och tillsätter tjänster inom HR, Operations, Finance, Procurement, Marketing/Commercial och IT/Tech. Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag och vårt mål är att alltid överträffa kunders, konsulters och kandidaters förväntningar. Vi har även nyligen tilldelats Dagens Industris prestigefyllda pris som DI Gasell-företag, vilket vi är mycket stolta över!

Mötet mellan ambition och möjlighet börjar här.

Om tjänsten
Vi söker nu en affärsdriven Recruitment Consultant som har en skicklig förmåga att driva en hel rekryteringsprocess från start till mål. Du kommer ha ett ägandeskap för hela rekryteringsprocessen, från uppstartsmöte med kund, annonsering, search, djupintervjuer, referenstagning, signering, till uppföljning med kund och kandidat. Vi söker dig som ständigt strävar efter att överträffa kunders, konsulters och kandidaters förväntningar!

Du kommer leda och driva det operativa arbetet i rekryteringsprocessen, till en början ditt eget arbete men på sikt även ditt teams arbete. Det innebär vidare att kunna leda och fördela arbetet samt få stöttning av våra Search Associates med kravspecifikation, annonsskrivning, search, telefonavstämningar samt referenstagningar. Vidare kommer du direkt vara en nyckelperson i organisationen. Du kommer att arbeta nära kunden för att coacha och vägleda till rätt beslut. Du kommer även att ha ett kommersiellt ansvar och tillsammans med dina kollegor se till så att Needo når våra uppsatta mål.

Som Recruitment Consultant kommer du vara vår sjunde teammedlem och du kommer till ett lag med entrepenörsanda som värdesätter långsiktiga relationer, att prestera och ha kul på jobbet. Du kommer som Recruitment Consultant tillsammans med våra två andra Recruitment Consultants, Lisa och Peter, ansvara för våra rekryteringsprocesser. Lukas, Emilia och Josefin arbetar som Search Associates och tar proaktiv kontakt med kandidater för våra konsult- och rekryteringsuppdrag! Per arbetar som Managing Partner West och ansvarar för vår försäljning. Några av oss som arbetar i teamet har flerårig erfarenhet från branschen och några av oss kommer direkt från skolan, gemensamt är att vi älskar att träffa människor och göra affärer!

För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Gärna har arbetat inom konsult- och rekryteringsbranschen
  • Självständigt drivit dina egna rekryteringsprocesser
  • Har rekryterat inom flera olika tjänsteområden
  • Har ett brinnande affärsintresse
  • Är prestations- och målinriktad
  • Har akademisk examen, gärna personalvetenskap, beteendevetenskap, sociologi, ekonomi eller motsvarande vilket är ett krav

Om dig
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom PA, Beteendevetenskap, Sociologi, Ekonomi eller annan inriktning som kan bedömas likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av rekrytering och har självständigt drivit dina processer i mål. Har du även arbetat aktivt med mötesbokning eller telefonförsäljning är det meriterande. För att lyckas i tjänsten behöver du behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift samt besitta god datorvana. B-körkort är meriterande.

Vidare söker vi dig som är en teamplayer och som vill bidra till en snabbt växande organisation. Du delar vår passion för affärer och det personliga mötet och sprider positiv energi till kunder så väl som kollegor och kandidater. Vi ser också att du är en naturlig relationsbyggare som uppskattar och drivs av att arbeta efter tydliga mål inom Needo.

Vad erbjuder vi?
På Needo kommer det finnas goda karriärmöjligheter för rätt person. Vi ser därför gärna att du ser dig själv långsiktigt inom branschen.

Att ha kul på jobbet är något vi värdesätter högt och vi anordnar bland annat AW:s och diverse event löpande. Förutom detta åker vi på två konferenser varje år och erbjuder goda förmåner för våra anställda.

Vid årsskiftet flyttar vi till nyrenoverade lokaler på Kungsgatan 28.

Låter detta intressant?
I samband med julledigheter så kommer urval att ske efter storhelgerna, vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Övrig information
Start: Snarast möjligt
Plats: Göteborg
Lön: Fast + Provision

På Needo älskar vi att vinna, att vinna är att uppnå sitt mål. Vi vill alltid överträffa våra kunders, konsulters och kandidaters förväntningar och på detta sätt bidra till att fler uppnår sina mål!

Jennie Fernander

People & Performance Manager

jennie@needo.se

0705166802