Driven Search Associate till Needo West

Driven Search Associate till Needo West

Har du nyligen avslutat dina studier på universitet eller högskola och vill bli en del av ett vinnande team inom rekryteringsbranschen? På Needo erbjuder vi dig rätt verktyg för att lära dig rekrytering/headhunting från grunden samt goda utvecklingsmöjligheter tack vare vår karriärtrappa!

Om Needo
På Needo hjälper vi kunder och kandidater över hela Sverige med både rekrytering och konsulttjänster, och har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. För att vara en heltäckande leverantör inom People Management har vi etablerat tre affärsområden; Needo Talent, Needo Executive och Needo On-site.

Vi arbetar med några av Europas starkaste varumärken och största företagskoncerner, och tillsätter tjänster inom HR, Operations, finance, procurement, marketing/commercial och IT/Tech. Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag och vårt mål är att alltid överträffa kunders, konsulters och kandidaters förväntningar. Vi har även nyligen tilldelats Dagens Industris prestigefyllda pris som DI Gasell-företag, vilket vi är mycket stolta över!

Mötet mellan ambition och möjlighet börjar här.

Om rollen
Du kommer att arbeta tätt ihop med våra Recruitment Consultants där dina främsta ansvarsområden kommer att vara kravspecifikationsmöten, search, telefonavstämningar samt mötesbokningar för djupintervjuer. I rollen får du möjlighet att vara delaktig genom hela rekryteringsprocessen för att få en god kunskap kring hela vår rekryteringsprocess, från kundmöten till tillsättning av kandidater. Vi söker dig som vill utveckla en gedigen kunskapsbank för att på sikt växa in i rollen som Recruitment Consultant, vilket möjliggörs genom vår karriärtrappa!

Som Search Associate kommer du vara vår sjunde teammedlem och du kommer till ett lag med entrepenörsanda som värdesätter långsiktiga relationer, att prestera och ha kul på jobbet. Needo West består av våra två Recruitment Consultants, Lisa och Peter som ansvarar för våra rekryteringsprocesser. Lukas, Emilia och Josefin arbetar som Search Associates och tar proaktiv kontakt med kandidater för våra konsult- och rekryteringsuppdrag! Per arbetar som Managing Partner West och ansvarar för vår försäljning. Några av oss som arbetar i teamet har flerårig erfarenhet från branschen och några av oss kommer direkt från skolan, gemensamt är att vi älskar att träffa människor och göra affärer!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Kravspecifikationsmöten
 • Search av potentiella kandidater till våra rekryteringsprocesser
 • Annonsskrivning
 • Telefonavstämningar
 • Intervjubokning
 • Referenstagning

Om dig
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom PA, Beteendevetenskap, Sociologi, Ekonomi eller annan inriktning som kan bedömas likvärdig. Har du tidigare erfarenhet från rekrytering, mötesbokning och / eller telefonförsäljning ser vi det som mycket meriterande. För att lyckas i tjänsten behöver du behärska svenska och engelska flytande och besitta god datorvana. B-körkort är meriterande.

Vidare söker vi dig som är en teamplayer och som vill bidra till en snabbt växande organisation. Du delar vår passion för affärer och det personliga mötet och sprider positiv energi till kunder så väl som kollegor. Vi ser också att du är en naturlig relationsbyggare som uppskattar och drivs av att arbeta efter tydliga mål inom Needo.

Viktigt för tjänsten:

 • Ett brinnande affärsintresse.
 • Att du är prestations- och målinriktad.
 • Att du har en stark känsla för god service (drivs av att vilja göra det lilla extra).
 • Är nyfiken och har ett driv att vilja utvecklas.
 • Erfarenhet från rekrytering, telefonförsäljning, mötesbokning eller liknande
 • Akademisk utbildning (PA, Beteendevetenskap, sociologi, ekonomi eller motsvarande) vilket är ett krav.

Vad erbjuder vi?
På Needo kommer det finnas goda karriärmöjligheter för rätt person. Vi ser därför gärna att du ser dig själv långsiktigt inom branschen.

Att ha kul på jobbet är något vi värdesätter högt och har bland annat en kommitté som anordnar AW:s och diverse event löpande. Förutom detta åker vi på två konferenser varje år och erbjuder goda förmåner för våra anställda.

Vid årsskiftet flyttar vi till nyrenoverade lokaler på Kungsgatan 28.

Låter detta intressant?

I samband med julledigheter så kommer urval att ske efter storhelgerna, vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Övrig information
Start: Snarast möjligt
Plats: Göteborg
Lön: Fast + Provision

På Needo älskar vi att vinna, att vinna är att uppnå sitt mål. Vi vill alltid överträffa våra kunders, konsulters och kandidaters förväntningar och på detta sätt bidra till att fler uppnår sina mål!

Jennie Fernander

People & Performance Manager

jennie@needo.se

0705166802