Social Servicetekniker / Fälttekniker till Olema Truckspecialisten!

Social Servicetekniker / Fälttekniker till Olema Truckspecialisten!

Har du ett genuint intresse för teknik och mekanik? Är du driven och vill arbeta i en ansvarstagande roll där du själv kan planera dina arbetsdagar? Tycker du om att träffa människor och förstår vikten av god service? Då kan tjänsten som Servicetekniker / Fälttekniker till Olema Truckspecialisten vara något för dig!

Om Olema Truckspecialisten AB
Olema Truckspecialisten AB har sitt huvudkontor i Norrköping med ett ytterligare kontor i Göteborg. Bolagets affärsidé är att bedriva service, försäljning och utbildning på truckar, samt tillhanda hålla reservdelar till dessa. Verksamheten bedrivs i stora delar av Sverige med servicetekniker från Dalarna i norr till Skåne i söder.

Olema Truckspecialisten är generalagent för Cat Lift Truck i Sverige som majoriteten av servicen är på men samtliga märken innefattas. Det förekommer också service av andra maskiner såsom städmaskiner.

Du kommer till en arbetsplats som värderar gemenskap, utveckling och långsiktighet. På Olema Truckspecialisten får du möjlighet att stärka dina kunskaper inom fordonsel och hydraulik, samtidigt som du är med och skapar tillväxt för både bolaget och dig själv.

Om rollen som Servicetekniker / Fälttekniker
Som Servicetekniker på Olema Truckspecialisten i Göteborg kommer du ha ett helhetsansvar för service, reparation och underhåll av truckar och städmaskiner hos verksamhetens kunder i Göteborg med Omnejd. Du arbetar med både planerat och akut underhåll och kan i vissa fall behöva resa längre sträckor och övernatta. Vanligtvis utgår du hemifrån och har en servicebuss hemgaragerad. Du planerar självständigt din 40 timmars arbetsvecka och har därmed en tät dialog med kunder så väl som kollegor. Majoriteten av ärendena hanterar du själv men hos större kunder och uppdrag arbetar du tillsammans med en kollega. Vidare arbetar du aktivt med att bygga och utveckla goda kundrelationer genom merförsäljning och god service ute på fält. Du dokumenterar dagligen uppdragen du har utfört och lämnar in veckovisa rapporter till Serviceansvarig. Tillsammans med dina kollegor diskuterar ni fram lösningar på problem och bidrar till en god stämning i gruppen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att:

  • Felsöka, serva, reparera och underhålla truckar och maskiner. Både mindre och större uppdrag.
  • Arbeta på fält gentemot Olema Truckspecialisten Göteborgs kunder och bibehålla och utveckla relationen.
  • Dokumentation av service och veckovis rapportering.

Om dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och mekanik. Får du energi av meka med bilar på fritiden så kan detta vara något för dig. Har du även utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom fordonsel, service och underhåll av maskiner, bilar eller truckar är det ett stort plus. För att lyckas i tjänsten behöver du ha B-körkort. Har du även truckkort A + B är detta meriterande.

Vidare söker vi dig som är en nyfiken person och som vill axla en roll där du arbetar likt en egen företagare i företaget. Du har en stark känsla för att planera och strukturera och trivs bra med att arbeta självständigt. Du har ett ödmjukt förhållningsätt till att lära dig nya saker och är inte rädd för att ta hjälp och fråga dina kollegor vid behov. Hög arbetsmoral är en egenskap som beskriver dig väl. I tjänsten kommer du att ha daglig kontakt med olika kunder, vi ser därmed att du som är social och tycker om att nätverka och bygga relationer kommer att trivas här!

Viktigt för tjänsten är:

  • Genuint intresse för mekanik / teknik / fordonsel.
  • B- körkort.
  • God förmåga att planera, prioritera och bygga goda relationer.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön, Månadslön

Låter det intressant? Urvalet kommer ske löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Lisa Steffensen

Recruitment Consultant

lisa@needo.se