Supply Chain Manager till Dagab

Supply Chain Manager till Dagab

Har du erfarenhet inom Supply Chain och vill arbeta i en roll där du får bidra med kontinuerliga förbättringar och skapa värde? Här får du chans att bli en del av Dagabs Supply Chain team med möjlighet att utvecklas och bidra med dina kunskaper inom logistik och Supply Chain Management! Är du rätt person för rollen? Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Dagab
Dagab är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp. Dagabs verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle – något som genomsyrar allt ifrån deras sortimentsutveckling och transport till hur man agerar mot dess medarbetare!

Dagab fortsätter växa och utveckla teamet och söker nu ytterligare en person som Supply Chain Manager. Här får du möjlighet att arbeta med flera leverantörer parrallellt och ha kontinuerlig dialog med kollegor internt på Dagab och Axfood för att skapa värde för affären.

Din roll som Supply Chain Manager på Dagab
I rollen som Supply Chain Manager ansvarar du för logistik och avtal inom din kategori där du tillsammans med produkt och kategori-ansvariga driver långsiktiga förändringar inom respektive kategoriområde. Du tillhör ett Supply Chain team på 9 personer både juniora och seniora Supply Chain Managers och rapportera till Chef för logistikförhandling. Huvudsakligen ansvarar du för förhandling med leverantörer för att gemensamt finna konstruktiva lösningar som förbättrar eller förenklar inköpsaffären. Du ansvarar för att reducera kostnaderna associerat till inköp samt logistik inom ett specifik kategori-område. Ansvaret innebär även att du agerar affärsmässigt utifrån insikter kopplat till den data som översätts och analyseras. I rollen har du flertal dialoger i gång och många kontaktytor både internt och externt.

Du har delvist kommersiellt ansvar där ökad lönsamhet är en naturlig del av din vardag. Du kommer, som del i ett team ansvara för ett produktavsnitt inom Dagabs sortiment motsvarande ett omsättningsvärde omkring 10 miljarder kr.

Dina kvalifikationer

  • Du har några års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll inom logistik och Supply Chain
  • Erfarenhet av förhandling i en roll där du skapar resultat i skarpa lägen
  • Erfarenhet av att analysera komplex information med Excel som arbetsredskap
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller civilingenjör
  • Vi ser gärna att du har vana av att ha många kontaktytor och dialoger med fokus på resultat

Därefter för att lyckas i rollen är du ansvarstagande, lösningsorienterad, självgående och trivs med att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Då rollen kräver många kontaktytor externt som internt är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du har en analytisk förmåga och lätt för att förstå affären och drivs av att skapa resultat för organisationen. 

Vad Dagab erbjuder dig
Hos Axfood och Dagab finns det goda möjligheter till att växa för rätt person. Axfood och Dagab arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med sina anställda för att utvecklas både som företag och individuellt. Du blir här erbjuden en trygg och stabil arbetsplats med högt i tak och stort utrymme för nya initiativ och idéer.

Övrigt
Start: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm, Torsplan
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Supply Chain Manager till Dagab intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Pernilla Nilsson

Search Associate

pernilla@needo.se

079 065 19 53