Social Media & Content Marketer

Social Media & Content Marketer

Är du en person som brinner för att få utlopp av din kreativa sida genom att skapa content och kampanjer på sociala medier, gillar att ha många bollar i luften och som inte räds att ta sig an nya utmaningar – samtidigt som du uppskattar att djupdyka i utfallet av kampanjer? Då är du den personen som vi söker till denna tjänst! I denna roll får du ta ett stort ägandeskap i ditt arbete och vara en del av Soft Goats fortsatta tillväxtresa!

Om Soft Goat

Soft Goat är ett svenskt klädesföretag som erbjuder högkvalitativa stickade kashmirplagg i både klassiska- och populära modeller. Soft Goat påbörjade sin hållbarhetsresa 2016 och är nu inne i en expansiv fas med stor tillväxt! Soft Goat lägger största vikt vid att ha en transparens och öppenhet när det kommer till produktionskedjan av deras produkter och sätter höga krav på sina leverantörer gällande materialets kvalitet och hållbarhet.

Soft Goat har idag cirka 50 000 kunder runt om i världen, där Sverige är den största marknaden. Det breda sortimentet av kashmirplagg, tillsammans med en smidig och uppdaterad webbutik gör Soft Goat till det självklara valet när det kommer till att handla stickat online!

Din roll som Social Media & Content Marketer

I rollen som Social Media & Content Marketer ansvarar du för Soft Goats organiska sociala medier-kanaler. Du har ett tätt samarbete med Marketing Manager i planeringen av marknadsföringen och contentstrategier. Du får utlopp för din kreativitet och tar ansvar över att sätta upp och driva content och kampanjer som görs via sociala medier, så som Instagram, Facebook, Pinterest och LinkedIn. Du ansvarar även över att skicka ut flertalet nyhetsbrev i veckan samt uppdaterar hemsidan med Soft Goats nyheter och kampanjer. Du analyserar och mäter löpande utfallet av olika kampanjer och satsningar som görs i Soft Goats sociala kanaler. Rollen innebär att du:

  • Ansvarar för den organiska närvaron på Soft Goats samtliga sociala medier-kanaler
  • Ansvarar för att ta fram och driva contentstrategier och kampanjer, i samråd med Marketing Manager
  • Svara på kundfrågor och kommentarer som kommer in på Soft Goats sociala medier
  • Analyserar och mäter utfallet av kampanjer, genom att följa uppsatta KPI-mål

Dina kvalifikationer

  • 1–2 års arbetslivserfarenhet av marknadsföring inom sociala medier eller dylikt
  • Goda kunskaper i verktyg som Photshop, Premiere Pro, Indesign, Office Paketet samt Facebook och Instagram
  • Kunskap i Voyado är meriterande
  • Kunskap i Illustrator är meriterande

För att lyckas i rollen är du resultatdriven, noggrann och tar ett stort ägandeskap över ditt arbete. Du är en person som präglas av att vara flexibel, komma med nya idéer och som gillar att ligga ett steg före. Du uppskattar att samarbeta med andra och räds inte av att ha många bollar i luften. Du brinner för att skapa content på sociala medier och är självständig i det arbetet.

Vad Soft Goat erbjuder dig

På Soft Goat erbjuds du en arbetsplats där du får utlopp för din kreativa sida, en familjär stämning med en hög entreprenöriell känsla. Tjänsten passar dig som uppskattar att ta stort ägandeskap i ditt arbete och som kommer med idéer om hur man bäst driver arbetet framåt. Du kommer att få vara en del av Soft Goats fortsatt starka tillväxtresa och utvecklas tillsammans med företaget! 

Övrigt

Start: Omgående alt. enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Låter rollen som Social Media & Content Marketer till Soft Goat intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Lisa Wetterborg

Search Associate

Lisa.w@needo.se

0704355850